­

Stage op de bouwplaats

Tot de zomer 2024 hebben we geen stageplaatsen meer beschikbaar op de bouwplaatsen. Mocht je een stage zoeken voor na de zomervakantie, neem dan zeker contact met ons op!

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs

Met een BBL niveau 2 of 3 opleiding of de 3-jarige vakopleiding Timmerman, via één van de bouwscholen, wordt je bij één van onze leermeesters op een bouwplaats geplaatst.

Met een MBO of HBO stage word je gekoppeld aan een Uitvoerder die jou de hele stageperiode begeleid.

 

Tijdens de meewerkstage krijg je de mogelijkheid om de hele stageperiode mee te kijken met een Uitvoerder op een bouwplaats. Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden op de bouw of bent zelfstandig bezig met schoolopdrachten. Zo krijg je een volledig beeld van het reilen en zeilen van een nieuwbouwproject.

 

Weet je nog niet wat je na jouw opleiding zelf wil gaan doen? Kom dat bij ons ontdekken!

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die  een stageplek wil waar je veel kan leren. Je volgt een BBL, MBO of HBO opleiding richting bijvoorbeeld Middenkaderfunctionaris Bouw of Bouwkunde.

 

Dit bieden wij jou:

  • Allereerst, een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend;
  • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Een goede stagevergoeding.

Veel collega’s die inmiddels al jaren bij ons werken, zijn ooit begonnen als stagiair. Dus wie weet start je bij ons je stage en ben je even later wel de nieuwe aanwinst van het team!

 

Kom jij leren bij Maas-Jacobs?
Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met onze HR-collega’s Miranda en Charissa (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

Solliciteer direct

Solliciteer (verplicht)

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB