­

Projectontwikkeling

Zelf risico’s nemen, uitdagingen aangaan, innoveren. Dat maakt je scherp, sterk en energiek. Maas-Jacobs realiseerde de afgelopen jaren met lef en creativiteit meerdere kleinschalige en middelgrote projecten. Herbestemming en transformatie van bestaande gebouwen is ons specialisme, maar we bouwen met evenveel plezier en deskundigheid mooie woon- en winkelcomplexen. Waar het ook om gaat: flexibiliteit staat bij ons voorop. Alle kennis in eigen huis, korte lijnen, snel doorpakken: het levert hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Sterke partner
Om projectontwikkeling te laten slagen zijn kennis, ervaring en inzicht onmisbaar. Een Rijksmonument, grondverontreiniging, een te wijzigen bestemmingsplan… ieder project kent wel een complex onderdeel. Dankzij onze jarenlange ervaring doorzien we deze uitdagingen snel en spelen we er vakkundig en succesvol op in. Bovendien kent Maas-Jacobs Vastgoed BV de West-Brabantse markt als geen ander. Dat maakt ons een sterke partner om mee samen te werken.

Een begrip in de regio
Wij hebben veel ervaring met binnenstedelijke bouwprojecten en de complexe onderdelen die daarbij horen. Dankzij onze jarenlange ervaring en enorme kennis van de regionale markt, denken wij vooruit en zien we ontwikkelingen ver van tevoren aankomen. Met alle kennis in eigen huis blijven de lijnen kort en handelen onze medewerkers snel. We mogen met trots zeggen dat we inmiddels wel een begrip in de regio zijn geworden.

Onze paradepaardjes: ’t SAS en Gasthuyspoort
Wij zijn trots op ál onze werken. Maar twee springen er net een beetje bovenuit: ’t SAS en Gasthuyspoort in Breda vertegenwoordigen precies waar wij voor staan: lef en creativiteit. In 2004 ontvingen we voor het project ’t Sas – bestaande uit woningen, winkelruimte en horecagelegenheden – de prestigieuze FGH Vastgoedprijs. Deze onderscheiding wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een toonaangevend project in Nederland. Kijk op sasbreda.nl! En daarnaast: Gasthuyspoort, het beste van Breda. Niet eerder werd in Breda zo’n veelzijdig nieuwbouwproject gerealiseerd als Gasthuyspoort. Middenin de sfeervolle binnenstad smelten bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, nieuwe buitenruimten, winkels en horeca samen tot een project van allure.