­

Over ons

Eén groep, één gezicht
Al meer dan 45 jaar bouwen en ontwikkelen wij met kwaliteit, lef en creativiteit in Midden- en West-Brabant. De intensieve samenwerking tussen Maas-Jacobs Bouwbedrijf, Maas-Jacobs Vastgoed en Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen vormt de kracht van onze groep.

Het zijn de bevlogen en gepassioneerde mensen er achter die iedere dag opnieuw het verschil weten te maken. Bij onze mensen staan de waarden kwaliteit, lef en creativiteit altijd voorop. Dit zie je goed terug in onze manier van werken en de mix van spraakmakende projecten die we met trots en passie ontwikkelen en bouwen. Uiteraard binnen het beschikbare budget en de beoogde planning, met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en onderhoud. En, belangrijker nog, met een goede begeleiding van de koper of opdrachtgever. Maas-Jacobs bouwt immers voor mensen.

Zorgen voor mensen en haar omgeving
Wij zorgen graag dat mensen op een fijne en mooie plek kunnen wonen, werken en/of recreëren, maar dragen ook een warm hart toe aan het behoud van de authentieke en historische uitstraling van dorpen en steden. Dat zijn onze drijfveren. Samen met ons eigen team en externe partners zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten de meest optimale woon- of werkomgeving te creëren en realiseren. Wij bouwen en ontwikkelen zelf woningen, winkels en maatschappelijke voorzieningen, waarbij wij ook regelmatig zelf als (mede)belegger optreden. Daarnaast bouwen we ook in opdracht van woningcorporaties, beleggers of andere projectontwikkelaars.

Vanuit ons pand in Zundert zijn wij actief op het gebied van:

  • Woning- en utiliteitsbouw;
  • Bouwservice;
  • Projectontwikkeling;
  • Herbestemming;
  • Vastgoedbeheer;
  • Fabricage en montage van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Bovenstaande activiteiten zijn ondergebracht in drie BV’s:

  • Maas-Jacobs Bouwbedrijf BV;
  • Maas-Jacobs Vastgoed BV;
  • Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV.

Certificaten
Maas-Jacobs is lid van en/of aangesloten bij de verschillende organisaties die de belangen behartigen van de sectoren waarin we opereren. Daarnaast zijn we in het bezit van certificaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze worden gemonitord en beoordeeld door objectieve instanties. Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen en certificaten.

Meer weten?
De BV’s werken zowel zelfstandig als samen en worden geleid door een eigen directie. Deze directies zijn vertegenwoordigd in de Maas-Jacobs groep. Neem dan vrijblijvend contact ons op.