­

Serena
Zevenbergen

Serena

Het project Serena is een samenwerkingsverband tussen Maas-Jacobs Vastgoed en woningcorporatie Brabantse Waard. Serena bestaat uit de realisatie van 25 seniorenappartementen, 32 koopappartementen met daaronder een supermarkt en cafetaria, 24 grondgebonden woningen en een brede school.

Het project Serena omvat een viertal onderdelen, te weten:

Ecola Serena

Oftewel de brede school. Naast basisschool de Arenberg bestaat deze school uit een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Opgeleverd in 2007.

Villa Serena

Oftewel het commercieel blok. Dit deel bestaat uit 32 koopappartementen gesitueerd rond een groene binnentuin, een Jumbo supermarkt en de cafetaria Snack-palace. Opgeleverd in 2010.

 

Corona Serena

Oftewel de grondgebonden woningen. Dit deel omvat 24 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met garage op de locatie waar voorheen basisschool De Regenboog was gevestigd. Opgeleverd in 2012.

Cura Serena

Cura Serena maakt onderdeel uit van totaalproject Serena. Cura Serena is een zorgcomplex, bestaande uit 25 zorgappartementen. Daarnaast is er in het complex een ontmoetingsplek voorzien, in de vorm van een steunpunt met een functie voor ouderen uit de gehele wijk. Opgeleverd in 2012.