Op zoek naar nieuwbouw?
­

Kunststof kozijnen

Wat vindt u belangrijk in uw woning? In de winter genieten van een knusse warmte en in de zomer van een verfrissende koelte. Een interieur dat volledig naar uw smaak is ingericht. Uzelf ‘s avonds veilig voelen in uw eigen woning. Kortom, u wilt er comfortabel kunnen leven. Vandaag en morgen.

De kozijnen, ramen & deuren van Maas-Jacobs komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen.

Ruime keuze

Maas-Jacobs produceert en monteert al meer dan 30 jaar hoogwaardige kunststof kozijnen. Vakmanschap en ruime ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van Deceuninck zendow kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Met een ruime keuze uit kleuren en structuren, passend bij elk denkbare bouwstijl, bieden wij altijd een oplossing op maat.

Kwaliteit

De kunststof kozijnen worden in onze gemoderniseerde productiestraat volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Met onze VKG gecertificeerde monteurs monteren wij de kozijnen en toebehoren -onder het SKG-keurmerk en PKVW- vakkundig in zowel nieuwbouw als renovatiepanden.

Nieuwsgierig naar Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV? Wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide showroom.