­

Bouw je avontuur, begin je reis bij Maas-Jacobs

Jouw studie, stage en carrière begint bij Maas-Jacobs! Meewerkstage, afstuderen, duale studie, BBL, snuffelstage… het kan allemaal!

Onze stageplaatsen op de bouwplaatsen zijn tot de zomer van 2024 volledig vol. Op kantoor hebben we nog wel een aantal plekken!

Zoek je een stage na de zomervakantie in 2024? Dan komen we ook al graag in contact met jou!

 

Hieronder lees je alles over de mogelijkheden. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met Charissa en Miranda van Personeelszaken, via 076-5975200 of vacatures@maasjacobs.nl.

Meewerk- en afstudeerstages

De uitvoerders, werkvoorbereiders en mensen op kantoor staan klaar voor onze stagelopers. Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je bij ons terecht. Denk daarbij aan opleidingen als Middenkaderfunctionaris Bouw, Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening, Commerciële Economie of Bedrijfsadministratie.

Duale studie

We werken ook graag samen met duale studenten. Zo’n duale opleiding duurt vier jaar en de theorie wordt door de jaren heen gecombineerd met lerend werken op kantoor of op de bouwplaats.

Snuffelstages

Voor jouw VMBO, MAVO of HAVO opleiding kun je met een snuffelstage bij verschillende afdelingen op kantoor meekijken. Daarnaast ga je een of meerdere dagen op pad met Bas, onze Opleidingscoördinator, om een aantal bouwplaatsen te bezoeken. Zo ontdek je de bouw in een paar dagen tijd.