­

Oog voor mensen

Bij Maas-Jacobs draait het niet alleen om het leveren van goede kwaliteit, vakmanschap of de meest slimme en creatieve oplossingen. Het draait om mensen. En daar hebben wij oog voor. Mensen die zoeken naar een fijne plek om te wonen, werken en/of recreëren. Dat is onze drijfveer. Samen met ons eigen team en externe partners zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten de meest optimale en fijne woon- of werkomgeving te creëren en realiseren.

Meten klanttevredenheid
Hoe tevreden is je klant? Wat gaat goed? Wat kan beter? Voor zowel het Bouwbedrijf als Kunststof Kozijnen belangrijke vragen die continu gemonitord worden. Om zo te kunnen leren en te blijven verbeteren.

Bouwen voor mensen
Bouwnu.nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Maas-Jacobs Bouwbedrijf gebruikt dit platform actief om koperservaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te blijven verbeteren. Met inzicht in de resultaten en met uitgebreide rapportages kunnen we nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Wij bouwen tenslotte voor mensen!

Ook dit jaar mogen we met trots ons de nr. 3 beste bouwer van Nederland noemen. Kopers gaven het Bouwbedrijf 112 reviews, waarbij wij wederom een gemiddelde score van 8.8 hebben behaald! Daar zijn we uiteraard erg trots op!

Comfortabel en fijn wonen
Een goed geïsoleerd en veilig huis draagt bij aan een comfortabel leven op een fijne plek. Wij begrijpen dat u dat belangrijk vindt. Bij Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen denken de adviseurs echt nog met u mee. Persoonlijke wensen zijn altijd het uitgangspunt. Door de ruime keuze in innovatieve kozijnen en fabricage in eigen huis is er altijd een stijl die bij uw woning past. De gemiddelde score van 8.3 bij het klanttevredenheidsonderzoek 2022 onderstreept dit ook. Jaarlijks monitoren wij de klanttevredenheid via een onafhankelijk onderzoek. Wij vinden het namelijk belangrijk om te weten hoe u het traject van offerte, aankoop tot levering, plaatsing en service ervaart!

Hoe helpt uw mening?
U kunt uw ervaringen delen met andere kopers en met ons natuurlijk. Door uw ervaring te delen met ons, geeft u inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening en worden ervaringen transparant. Op deze wijze kunnen we ons dagelijks blijven verbeteren op alle facetten van onze dienstverlening. Daarnaast helpt u andere consumenten een geschikte keuze maken als zij op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun nieuw- of verbouwproject.

Wat is uw mening?
Is net uw woning opgeleverd of bent u net klaar met uw verbouwing? Dan helpt u ons door uw mening achter te laten voor ons Bouwbedrijf. Dit kan snel via het formulier van Stichting Klantgericht Bouwen.