­

Wij bouwen voor mensen

Maas-Jacobs bouwt voor mensen. Mensen die zoeken naar een fijne plek om te wonen, werken en/of recreëren. Dat is onze drijfveer. Samen met ons eigen team en externe partners zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten de meest optimale woon- of werkomgeving te creëren en realiseren.


Nr. 3 beste bouwer 2021 van Nederland

Met trots mogen we ons vanuit Maas-Jacobs Bouwbedrijf het hele jaar de nummer 3 beste bouwer 2021 van Nederland noemen. Dit in de categorie ‘Beste Bouwer (>50 reviews)’. Kopers gaven wel meer dan 200 reviews afgelopen jaar, waarbij wij een gemiddelde score van 8.6 hebben behaald! Daar zijn we uiteraard erg trots op!

Hoe helpt uw mening?
U kunt uw ervaringen delen met andere kopers en met ons natuurlijk. Door uw ervaring te delen met ons, geeft u inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening en worden ervaringen transparant. Op deze wijze kunnen we ons dagelijks blijven verbeteren op alle facetten van onze dienstverlening. Daarnaast helpt u andere consumenten een geschikte keuze maken als zij op zoek zijn naar een betrouwbare bouwpartner voor hun nieuw- of verbouwproject.


Wat is uw mening?

Is net uw woning opgeleverd of bent u net klaar met uw verbouwing? Dan helpt u ons door uw mening achter te laten. Dit kan snel via het formulier van Stichting Klantgericht Bouwen.

Over Bouwnu.nl
Bouwnu.nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Maas-Jacobs Bouwbedrijf gebruikt dit platform actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te blijven verbeteren. Met inzicht in de resultaten en met uitgebreide rapportages kunnen we nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.