­

Verbouwingen / Renovaties

Verbouwing
Op basis van haar jarenlange ervaring heeft Maas-Jacobs Bouwservice de nodige expertise opgebouwd bij het uitvoeren van zeer uiteenlopende verbouwingen. Naast de aan- en uitbouw van woningen, kantoren en bedrijfsruimten heeft Maas-Jacobs Bouwservice zich bewezen bij inpandige aanpassingen in winkels en productiebedrijven. Het (projectmatig) plaatsen van een dakkapel of garage behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Brandwerendheid
Tevens is Maas-Jacobs Bouwservice officieel gecertificeerd om gebouwen te voorzien van brandwerende scheidingen en afdichtingen. Brandscheidingen zijn essentieel bij het vertragen en beperken van een brand waardoor meer tijd beschikbaar is om een gebouw te ontruimen en de brand te bestrijden.

Interesse?
Als het te verbouwen is, is Maas-Jacobs Bouwservice uw partner. Vraag naar ons uitgebreide scala aan mogelijkheden!

Renovatie
Slijtage is de meest voorkomende aanleiding voor renovatie. In veel gevallen gaat het om de vernieuwing van wanden, vloeren, plafonds en daken, glas- en kozijnvervanging. Daarnaast is verbetering van comfort, zoals het herzien van sanitair en tegelwerk, een veelvoorkomende reden. Verbetering van isolatie, veiligheid en energiezuinigheid vormen tevens steeds belangrijkere redenen om te kiezen voor renovatie.

Welke reden u ook heeft, Maas-Jacobs Bouwservice is uw renovatiespecialist bij uitstek.