­

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van Maas-Jacobs.

Mens en milieu
Maas-Jacobs vindt het belangrijk om te ontwikkelen, bouwen en renoveren met oog voor mens en milieu. De invloed van onze activiteiten op de omgeving, het milieu en onze medewerkers staat voorop. Uiteraard zonder de kwaliteit van het eindresultaat uit het oog te verliezen. Bij onze projecten houden we rekening met het creëren van een goede leefbaarheid in de wijken en straten. Ook het gebruik van duurzame materialen en het participeren in milieuvriendelijke initiatieven is aan de orde van de dag.

Milieuvriendelijke keuze
Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen heeft initiatief genomen in de recycling van kunststof profielen. Ook zijn onze kozijnen duurzaam vanwege hun lange levensduur. Dit, gecombineerd met de onderhoudsarme eigenschappen en de hoge isolatiewaardes (dus minder CO2 uitstoot), maken de kunststof kozijnen van Maas-Jacobs tot een milieuvriendelijke keuze. Ook investeren we, samen met leverancier Deceuninck, in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van brandwerendheid en isolatie.

Samenwerking
Door een actieve samenwerking op lokaal en regionaal gebied, zijn we maatschappelijk betrokken bij onze omgeving. We gaan actieve samenwerkingen aan met bedrijven en organisaties uit de regio en zijn partner van Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Daarnaast zijn we maatschappelijk partner van bijzondere initiatieven en regionale instellingen, zoals voetbalvereniging Moerse Boys, Vogelrevalidatiecentrum Zundert, het Vincent van Goghhuis en Bloemencorso Zundert. Lees hier meer over onze samenwerking.