­

Veiligheid

Wist u dat er per jaar 80.000 keer wordt ingebroken? Dat komt neer op ruim 200 inbraken per dag. U kunt maar beter uw voorzorgen nemen.

Zendow sluit inbrekers buiten
De zendow profielen van Maas-Jacobs worden standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet. Een compleet veilig raamelement vraagt natuurlijk ook bijkomende eisen naar beglazing toe. Inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze. zendow is ook compatibel met alle types veiligheidsbeslag, vergrendeld op de 4 hoeken. De veiligheidssluitplaten dienen steeds vastgeschroefd te worden in de versterking van het profiel en een afsluitbare kruk is een absolute must.

Conform de norm
Zendow voldoet aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid. Sterker. De behaalde norm vertelt dat een zendow raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas langer weerstand biedt dan de 3 vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn: nl. 15 minuten met rusttijden. Hierbij wordt niet enkel de resistentie tegen het opheffen getest, maar ook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk.