­

Particuliere woningbouw / Livingstone

Particuliere woningbouw
Wilt u zelf uw droomhuis realiseren? Of wilt u uw huidige woning renoveren? Maas-Jacobs Bouwservice neemt u alle zorgen uit handen bij de nieuwbouw of renovatie van uw woning. Maar ook voor kleine opdrachten als het plaatsen van een nieuwe deur of dakkapel, heeft u met Maas-Jacobs Bouwservice altijd een betrouwbare en deskundige partner bij de hand.

Begeleiding
Onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring zorgen voor een optimale begeleiding voor, tijdens en na het bouwproces. Wij regelen de belangrijke zaken, u krijgt een opdracht op maat!

Kennis in huis
Flexibiliteit staat bij ons voorop. Met alle kennis in eigen huis blijven de lijnen kort en kunnen onze medewerkers snel handelen. Onze werkzaamheden verzorgen wij grotendeels in eigen huis, van ontwikkeling tot overdracht van de sleutel.

Expertise
Met een strak werkschema, vriendelijk en vakkundig personeel en een nette afwerking wordt de overlast tot een minimum beperkt. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van standaard hoogwaardige producten. Kwaliteit is immers de kracht van Maas-Jacobs

Livingstone
Een woondroom wordt bij Maas-Jacobs Bouwbedrijf en Livingstone werkelijkheid. Livingstone-villa’s worden op een professionele en transparante wijze en geheel naar uw wens gebouwd. Dat doet Livingstone al dertig jaar!

De Livingstone-bouwmethode combineert hoogwaardige kwaliteit met een korte bouwperiode. Dit doet Livingstone door samen met Maas-Jacobs traditioneel vakmanschap te combineren met een doordacht geprefabriceerd casco. Vanaf het moment dat u Livingstone bezoekt, in haar 1200 m2 grote showroom, tot het moment van oplevering ontzorgen zij u van A tot Z. Livingstone doet dit op een zeer persoonlijke manier zodat u zich nog voor oplevering van uw huis al thuis voelt.

Meer voordelen
De all-in-prijs voor een Livingstone-villa wordt vooraf bepaald. Livingstone regelt daarbij het ontwerp, de tekeningen en vergunning(en). Tijdens de bouwfase zorgt Maas-Jacobs Bouwbedrijf voor de complete bouw van uw woning met daarbij een professionele én tijdige oplevering. We zijn trots om ons Livingstone bouwpartner te mogen noemen.

Gedurende de bouwperiode is Maas-Jacobs uw aanspreekpunt.

Wij maken uw woondroom waar!
De scherp geprijsde Livingstone-villa’s kunnen in verschillende stijlen gebouwd worden. Van ‘traditioneel’ tot ‘modern’, van ‘jaren dertig’ tot ‘klassiek’. Als klant kunt u kiezen uit maar liefst 50 basisontwerpen. Mocht uw droomhuis hier niet tussen zitten, dan kunt u in samenspraak met de Livingstone architect Richard Martens (architect BNA) uw unieke woondroom waarmaken.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Maas-Jacobs via info@maasjacobs.nl of 076 59 75 200.