­

Commerciële stage

Ben jij een MBO of HBO student richting Commerciële Economie of Sales en Marketing? Je kan bij ons stagelopen.

 

Wij werken al jaren heel graag samen met studenten en hebben momenteel nog één stageplaats beschikbaar voor een MBO of HBO student op onze Verkoop afdeling van de kunststof kozijnen.

 

 Altijd al benieuwd geweest naar de kracht achter sales? Dan is dit de kans om je sales skills te ontwikkelen!

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs

Tijdens de uitdagende en leerzame stage, ga je samen met onze Verkoopadviseurs aan de slag en word je meegenomen in het hele verkoopproces van kunststof kozijnen. Je ondersteunt de Sales
Manager en Medewerker Binnendienst bij hun werkzaamheden, hierbij komen onder andere de volgende werkzaamheden: uitwerken van offertes voor zakelijke als particuliere klanten, verkoopgesprekken voeren en analyseren van verkoopcijfers. Zo krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en ontwikkelen in de sales. Vanaf de aanvraag van een brochure tot het klantenbezoek in onze showroom en uiteindelijk de verkoop.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die graag een uitdagende stageplek wil waar je veel kan leren. We zien graag eigen initiatief en bieden jou de kans om je binnen je vakgebied te ontwikkelen. Je volgt een opleiding MBO of HBO, bijvoorbeeld Commcerciële Economie of Sales en Marketing.

 

Wat bieden wij?

Allereerst, een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend;
Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
Een goede stagevergoeding.
Veel collega’s die inmiddels al jaren bij ons werken, zijn ooit begonnen als stagiair. Dus wie weet start je bij ons je stage en ben je even later wel de nieuwe aanwinst van het team!

 

Over ons

Maas-Jacobs Groep, een veelzijdige, creatieve bouwer uit Zundert, is al 45 jaar actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten woning- en utiliteitsprojecten. Al sinds begin jaren 80 realiseert Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV, onderdeel van de groep, vele projecten. Vakmanschap en ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Maas-Jacobs Kunststof kozijnen heeft zich naast de projectmatige markt tevens gespecialiseerd op de particuliere kunststof kozijnen markt.

 

Kies jij voor Maas-Jacobs?

Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 076-5975200 (vraag naar Miranda of Charissa van de afdeling Personeelszaken) of door je cv en motivatie te mailen naar vacatures@maasjacobs.nl.

Solliciteer direct

Solliciteer (verplicht)

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB