Voordeuren en achterdeuren

Voordeuren

Deuren hebben veel invloed op de sfeer en uitstraling van uw woning. Ze vormen als het ware het visitekaartje van uw huis, waar u ook nog eens dagelijks doorheen loopt. Dan kiest u natuurlijk een deur die qua stijl maar ook wat betreft kwaliteit geheel op uw wensen aansluit. En dan hebben we heel wat mogelijkheden voor u!

De deur kan worden gemaakt zoals u het graag ziet. U kunt denken aan een zelf ontworpen deur of een van de vele mogelijkheden bij onze sierpaneel leveranciers.

Achterdeuren

Een achterdeur vormt vaak de opening van en naar het huishoudelijke verkeer. Hierdoor moet een achterdeur overdag bestand zijn tegen de dagelijkse belasting en ‘s nachts tegen ongewenste indringers. De kunststof profielen voldoen aan de laatste Europese normen. Zware staalversteviging met extra ingelaste hoekstukken maken de kunststof deur tot een zeer stevige en stabiele deur die de dagelijkse belasting moeiteloos weerstaat. Vind u de volledige achterdeur met glas wat teveel? Dan hebben wij ook verschillende opties in borstweringen waardoor u zelf uw indeling kunt bepalen en altijd uw favoriete achterdeur bij ons kunt kopen.