Op zoek naar nieuwbouw?
­

D’n Overkant
Etten-Leur

D’n Overkant

Midden in het centrum van Etten-Leur wordt de voormalige basisschool D’n Overkant door Maas- Jacobs omgetoverd tot 7 karakteristieke woningen voor verschillende doelgroepen. Ook verrijzen aan de Lambertusstraat 8 nieuwbouw rijwoningen.

Interesse?

Authentieke uitstraling school
De historische waarde van de school wordt zoveel mogelijk behouden. Zo wordt de authentieke uitstraling aan de buitenkant van het pand hersteld. Binnenin komen aan de zijde van de Stationsstraat drie woningen, en aan de linkerzijde de overige vier. De achtertuinen bevinden zich aan de achterkant van het gebouw, op de locatie waar voorheen de gymzaal stond.

Naar eigen smaak
De kopers kregen veel keuzemogelijkheden om de woning naar eigen wens in te richten. Zo is er een standaardindeling mogelijk, waarbij de slaap- en badkamer zich op de begane grond bevinden. Een andere optie is een gezinsvariant met een uitgebreide woonkamer op de begane grond en op de eerste verdieping een volledig woonprogramma, met badkamer en slaapkamers. De rijwoningen aan de Lambertusstraat bieden tevens veel ruimte voor persoonlijke keuzes. Zo kon er optioneel voor een uitbouw van de woonkamer, dakkapel of uitgebouwde badkamer worden gekozen. Standaard hebben deze woningen een traditionele uitstraling en functionele indeling.

Interesse?

Kijk op www.dnoverkant.nl voor meer informatie of volg D’n Overkant op Facebook.