Overige producten

Bij Maas Jacobs is er ruime keuze voor extra’s in combinatie met uw nieuwe kunststof kozijnen zoals: horren en raamdecoratie, rolluiken, screens, en dakkapellen. Alleen Horren en raamdecoratie is op een later moment altijd mogelijk om na te bestellen voor uw kunststof kozijnen.(gelijktijdige afname met u nieuwe kunststof kozijnen is wel goedkoper).

Extra’s, een sfeervolle aanvulling

Passend bij uw kunststof kozijnen
Uw extra’s worden door Maas Jacobs op maat gemaakt. Eén van de voordelen is dat ook, net als bij uw kozijnen, alle vormen mogelijk zijn en er ruimte keuze in kleuren is. Raamdecoratie wordt toegepast door een aluminium frame dat gelijk is aan de kleur van het kozijn. Dit geeft een mooi egaal en rustig beeld.

Keje
Maas Jacobs is dé leverancier voor het merk Keje horren en raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit inzethorren, vaste deurhorren, inzetplissé horren, klemhorren, vaste raamhorren, plissé hordeuren en nog veel meer. Tevens hebben we een assortiment raamdecoratie van jaloezieën, Day’n Night, Splendid plissé,  rolgordijnen en nog veel meer. Raamdecoratie wordt toegepast door een aluminium frame dat gelijk is aan de kleur van het kozijn. Dit geeft een mooi egaal en rustig beeld.

Montage zonder boren
Door gebruik van een magneetband hoeft er niet in uw kunststof kozijnen geboord te worden. Ideaal voor als u, of eventueel een nieuwe koper van uw woning, na verloop van tijd eens iets anders wilt kiezen.

Rolluiken en screens:
Maas Jacobs levert ook rolluiken en screens in combinatie met kunststof kozijnen. Rolluiken en screens bieden bescherming tegen een felle of hete zon. Bovendien werkt een rolluik ook sterk inbraak werend en biedt u privacy.

Bediening
Maas Jacobs biedt u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen. U kunt kiezen voor een eenvoudige handbediening, maar steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Elektrisch bedienen is gemakkelijk en comfortabel. Met een druk op de knop opent en sluit u alle rolluiken tegelijk, of apart.

Dakkapellen

Kunststof dakkapel – een aanwinst voor elk huis

Een extra kamer creëren? Denk eens aan een dakkapel. Van een zolder die nu nog slechts dient als opslagruimte, wordt in no-time een pracht van een slaapkamer, hobbyruimte, werk- of speelplek gemaakt. Het maakt de leefruimte in uw huis vele malen groter en zorgt voor meer daglicht. Een dakkapel van Maas Jacobs is een aanwinst voor elk huis en een absolute meerwaarde bij verkoop of verhuur. Prefab dakkapellen worden door ons alleen verzorgd in combinatie met het vervangen van overige ramen en deuren in uw woning. Voor enkel een dakkapel zal u rechtstreeks doorgestuurd worden naar onze prefabdakkapelleverancier.

Maatwerk
Een dakkapel is maatwerk. We komen de maat bij u thuis opnemen, voordat we de productie starten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw dakkapel perfect past bij uw woning. Bijna elke breedte en hoogte is mogelijk en ook de keuze in kleuren is groot. We adviseren u daarnaast graag over de vele mogelijkheden in de afwerking:

  • Boeidelen met grote overstekken, afwijkende maatvoering en in diverse kleuren
  • Zijwangen van zink, met vlakke panelen of kunststof rabatdelen met houtnerffolie in kleur
  • Geïntegreerde horren, screens of rolluiken
  • Diverse modellen kozijnen

Montage in één dag
Bij Maas Jacobs vervaardigen we uw dakkapel in een speciaal daarvoor ontwikkelde werkplaats. Alles wordt pasklaar opgeleverd. Hierdoor kunnen we uw dakkapel in één dag bij u plaatsen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles. Van een mobiele kraan tot het afvoeren van sloopmateriaal en afval. Ook de afwerking binnen nemen wij voor onze rekening. U kunt dus meteen genieten van uw nieuwe woonruimte.