Overige producten

Bij Maas Jacobs heeft u ruime keuze uit dakkapellen, rolluiken, screens, horren en raamdecoratie.

Extra’s, een sfeervolle aanvulling

Passend bij uw kunststof kozijnen
Uw extra’s worden door Maas Jacobs op maat gemaakt. Eén van de voordelen is dat ook, net als bij uw kozijnen, alle vormen mogelijk zijn en er ruimte keuze in kleuren is. Raamdecoratie wordt toegepast door een aluminium frame dat gelijk is aan de kleur van het kozijn. Dit geeft een mooi egaal en rustig beeld.

Keje
Maas Jacobs is dé leverancier voor het merk Keye horren en raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit inzethorren, vaste deurhorren, inzetplissé horren, klemhorren, vaste raamhorren, plissé hordeuren en nog veel meer. Tevens hebben we een assortiment raamdocoratie van jaloezien, day&night dubbele jaloezien, rolgordijnen en nog veel meer.

Montage zonder boren
Door gebruik van een magneetband hoeft er niet in uw kunststof kozijnen geboord te worden. Ideaal voor als u, of eventueel een nieuwe koper van uw woning, na verloop van tijd eens iets anders wilt kiezen.

Dakkapellen

Kunststof dakkapel – een aanwinst voor elk huis
Een extra kamer creëren? Denk eens aan een dakkapel. Van een zolder die nu nog slechts dient als opslagruimte, wordt in in-time een pracht van een slaapkamer, hobbyruimte, werk- of speelplek gemaakt. Het maakt de leefruimte in uw huis vele malen groter en zorgt voor meer daglicht. Een dakkapel van Maas Jacobs is een aanwinst voor elk huis en een absolute meerwaarde bij verkoop of verhuur.

Maatwerk
Een dakkapel is maatwerk. We komen de maat bij u thuis opnemen, voordat we de productie starten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw dakkapel perfect past bij uw woning. Bijna elke breedte en hoogte is mogelijk en ook de keuze in kleuren is groot. We adviseren u daarnaast graag over de vele mogelijkheden in de afwerking:

  • Boeidelen met grote overstekken, afwijkende maatvoering en in diverse kleuren
  • Zijwangen van zink, met vlakke panelen of kunststof rabatdelen met houtnerffolie in kleur
  • Geïntegreerde horren, screens of rolluiken
  • Diverse modellen kozijnen

Montage in één dag
Bij Maas Jacobs vervaardigen we uw dakkapel in een speciaal daarvoor ontwikkelde werkplaats. Alles wordt pasklaar opgeleverd. Hierdoor kunnen we uw dakkapel in één dag bij u plaatsen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles. Van een mobiele kraan tot het afvoeren van sloopmateriaal en afval. Ook de afwerking binnen nemen wij voor onze rekening. U kunt dus meteen genieten van uw nieuwe woonruimte.