Schuifpuien en tuindeuren

Schuifpuien

•  Perfecte wind en waterdichtheid, verlaagt uw energiefactuur
•  Tijdloos design
•  Soepele en lichte bediening
•  Isolerende meerkamerprofielen en thermischakoestische beglazing
•  Elegant afgeronde profielvorm

Kunststof schuifdeur Monorail

Maak uw tuin tot het verlengde van uw huis met de Monorail schuifdeur. Dit kwalitatief hoogwaardige schuifdeursysteem is beschikbaar in een aantal varianten: twee-, drie- of vierdelig. Daarnaast heeft u keuze uit diverse openingsmogelijkheden: een kruk, sleutel of verzonken komgreep. Door de lage opstapdrempel levert de Monorail niet alleen gemak, maar ook het gevoel dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn.

Inbraakveilig
De Monorail is voorzien van een meerpuntssluiting en vervaardigd van vormvast kunststof. Hierdoor is het inbraakveilig en geschikt voor alle typen veiligheidsbeslag. U kunt zorgeloos genieten van de voordelen van een schuifdeur, zonder een gevoel van veiligheid te moeten inleveren.

Tuindeuren

De combinaties met betrekking tot de openstaande kunststof deuren zijn veelvuldig: dubbele deuren, vaste deuren, met of zonder zij- of bovenlichten, u bepaalt zelf de hoeveelheid ruimte die er ontstaat. Bijkomend voordeel van een tuindeur is het gebrek aan tussenstijlen, waardoor niets uw prachtige uitzicht naar buiten nog in de weg staat. Vind u de volledige kunststof deur met glas wat te veel, dan hebben wij verschillende opties in borstweringen waardoor u zelf uw indeling kunt bepalen. Tevens kunnen de dubbele tuindeuren prima fungeren als zijnde garagedeuren.