Particulier

Onze showroom voor de kunststof kozijnen is enkel op afspraak geopend!

Via onze website kunt u een verzoek indienen voor een afspraak in onze showroom. Wij nemen vervolgens contact met u op om definitief iets in te plannen.

Behaaglijk wonen
dankzij Kunststof kozijnen van Maas-Jacobs

Kunststof kozijnen zorgen er met hun hoge isolatiewaarde voor dat het altijd behaaglijk is in huis, terwijl de stookkosten beperkt worden. Kunststof kozijnen vragen nauwelijks onderhoud. Door de hoge UV-bestendigheid blijven de kozijnen kleurvast, ze zijn bestand tegen alle weeromstandigheden en hebben een lange levensduur. Zo kunt u jarenlang van uw energiezuinige kunststof kozijnen genieten. De kunststof kozijnen van Maas-Jacobs zijn bovendien erg veilig. De profielen worden standaard versterkt. Hierdoor bewaart de raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid, en is het profiel niet te forceren. De kunststof kozijnen van Maas-Jacobs zijn geschikt voor alle types veiligheidsbeslag en voor de meeste glasdiktes.

Maatwerk

Maas Jacobs maakt alle soorten kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifdeuren en dakkapellen op maat. Van authentieke paneeldeuren met houtlook tot een strakke schuifdeur. En van een enkel of dubbel draai-kiepraam tot ronde of zelfs driehoekige ramen. En wenst u stralend witte of liever crème, grijze, blauwe of groene kozijnen? Bij Maas Jacobs heeft u keuze uit een groot kleurenassortiment. Alles kan perfect passend worden afgestemd op uw woning en uw wensen.

 

Voor elk huis een passend kunststof kozijn

Een goed geïsoleerd en veilig huis draagt bij aan een comfortabel leven op een fijne plek. Wij laten u thuis voelen bij Maas-Jacobs en in uw eigen huis, want onze adviseurs denken echt met u mee. Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt. Door de ruime keuze in innovatieve kozijnen van Maas-Jacobs, is er altijd een stijl die bij uw woning past. We werken de kozijnen naar uw wensen af in onze eigen fabriek. Zo perfectioneren we onze hoogwaardig energiezuinige kunststof kozijnen, ramen en deuren tot een uniek product dat naadloos aansluit bij uw woning.

Kunststof kozijnen in uw regio?

Maas-Jacobs produceert, levert en monteert vanuit Zundert al ruim 30 jaar op de particulieren kozijnen markt. Zo heeft Maas-Jacobs in deze jaren al vele particulieren projecten gerealiseerd. Verdeeld in onder andere de gemeentes Zundert, Breda, Etten-Leur, Rucphen, Roosendaal, Hoeven, Oosterhout en omstreken.

Vier praktijk voorbeelden

recencies