­

Afspraak Beeldbellen

Afspraak via videobellen

Wilt u een adviesgesprek over de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw woning? Dat kan nu zonder de deur uit te gaan, simpelweg door deel te nemen aan een videogesprek met een van de adviseurs van Maas-Jacobs. Vanaf uw computer, laptop, tablet of smartphone. Gewoon thuis aan uw eetkamertafel, uw bank of waar u ook bent.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om tijdens een videogesprek geadviseerd te worden door een van onze adviseurs over kunststof kozijnen voor uw woning? Vul hier het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 076-5975200.

Vriendelijk het verzoek om met uw aanvraag zoveel mogelijk informatie mee te sturen zoals foto’s van de binnenzijde, buitenzijde en globale afmetingen van de betreffende kozijnen. Aan de hand van die informatie krijgen wij een duidelijk beeld van uw wensen en mogelijkheden. U kunt deze informatie ook mailen naar info@maasjacobs.nl.

Aantal vragen en antwoorden over hoe de manier van videobellen werkt. 

Eigenlijk is een videogesprek precies hetzelfde als een gesprek bij u thuis of in onze showroom, maar dan via een video. U kunt uw wensen voor de kozijnen op dezelfde manier bespreken. Het is persoonlijk, comfortabel en vooral veilig voor alle partijen.
Een videogesprek is veilig en waarborgt uw privacy. U ontvangt een e-mail met daarin een link die u doorstuurt naar een beveiligde web omgeving waar u een-op-een met een van ons kunt spreken.
Zolang u een internetverbinding heeft kunt u overal een gesprek voeren op de manier hoe u dat wenst. Dit kan via uw computer, laptop, tablet of smartphone. U ontvangt een e-mail met de uitnodiging en de link naar de website waarop u kunt deelnemen aan de afspraak.
Het is mogelijk om tijdens onze werkdagen (maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur) een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs. Als wij uw aanvraagformulier hebben ontvangen, nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen en te bevestigen. U ontvangt een e-mail met de uitnodiging en de link naar de website waarop u kunt deelnemen aan de afspraak.
Afspraak video bellen
Aanhef
Bijlages

Maximum file size: 516MB

*