­

Rucphensebaan
Sprundel

Rucphensebaan

Op een rustige locatie nabij het dorpscentrum van Sprundel zijn vier halfvrijstaande woningen gerealiseerd. De stijlvolle architectuur, strakke details en duurzame materialen geven de woningen een stoere en robuuste uitstraling.

Achtertuin
De locatie aan de Rucphensebaan voorziet in voldoende parkeergelegenheid. De verrassend diepe achtertuinen bieden alle ruimte voor een grote uitbouw en garage of carport. Dit alles maakt de woningen tot de perfecte keuze voor zowel de starter als de doorstromer.

Indeling
Standaard beschikken deze woningen over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en vaste trap naar zolder. Aantrekkelijk sanitair en tegelwerk vormen de basis voor de nette badkamer. Naast voldoende ruimte is ook aan kwaliteit gedacht. De fijne details en zorgvuldig gekozen materialen benadrukken deze gedachte. Een luifel bij de voordeur en chique omkadering van het keukenraam geven de woningen een eigen uitstraling, die de Rucphensebaan toekomt.

Locatie
De totale woning biedt optimaal leefgenot en maximale functionaliteit op een rustige locatie nabij het dorpscentrum van Sprundel. In dit centrum bevinden zich diverse winkelvoorzieningen en ook de grote winkelgebieden in Etten-Leur, Roosendaal en Breda liggen nabij. De snelweg A58 is binnen enkele minuten te bereiken. Ook natuurgebieden ‘De Pannehoef’ en de Rucphense bossen zijn op korte afstand gelegen.