­

Kasteellaan
Etten-Leur

Kasteellaan

Aan de Kasteellaan in Etten-Leur heeft Maas-Jacobs 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. De riante woningen liggen in een rustige omgeving, nabij alle voorzieningen en zijn naar eigen inzicht in te delen.

Indeling
Maas-Jacobs biedt voor beide type woningen unieke indelingsmogelijkheden aan. Met een open keuken en ruime woonkamer is in beide type woningen de begane grond vrij indeelbaar en daarmee volledig naar eigen wens in te richten. Bovendien beschikt iedere woning over een eigen garage met oprit.

Inhoud
De vrijstaande woning heeft een inhoud van ca. 495 m³, een riante tuin en zo’n 290 m² grond. De tweekappers hebben een inhoud van ca. 500 m³ en beschikken over percelen vanaf ruim 210 m². Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

Ligging
De Kasteellaan is een rustige doorgaande straat nabij het stadscentrum van De Leur waar de parkeergelegenheid prima geregeld is. De wijk kenmerkt zich door vele gemeente groenvoorzieningen, speelgelegenheden en het aanbod van verschillende vooroorlogse woningen en nieuwbouw. Het plaatselijke wegennet is prima in orde en via de makkelijk bereikbare snelwegen bent u zo in Breda, Roosendaal, Dordrecht of Gorinchem.