­

Den Door
Gilze

Den Door

Op de plek van het voormalig café en zalencentrum Den Door heeft Maas-Jacobs appartementen voor Amarant, 6 rijwoningen, 6 tweekappers en één vrijstaande woning gerealiseerd.
Stijlvolle nieuwbouwwoningen die door hun karakteristieke uitstraling passen in het dorpse en groene karakter van Gilze.

Ligging

Het plan is door haar ligging op de hoek van de Heuvel, de Aalstraat en de Molenstraat een echte eyecatcher in Gilze. Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportvelden liggen op een steenworp afstand van Den Door, waarmee dit project uitermate gunstig is gelegen.

Variatie
Variatie is het sleutelwoord bij Den Door. Luxe tweekappers en een royale vrijstaande woning, zijn gecombineerd met betaalbare rijwoningen en een statig complex voor Amarant. Op de architectuur is niet bezuinigd. Zo zijn rijke details toegevoegd en is gekozen voor een uniek straatbeeld, met veel variatie en speelse elementen.

De rijwoningen aan de Aalstraat zijn verspringend gepositioneerd ten opzichte van elkaar, wat tot een uniek en prettig straatbeeld leidt. De tweekappers en vrijstaande woning aan de Molenstraat, zijn ieder uniek door hun eigen kapvorm, erkers, gedraaide kappen en warme materiaalgebruik. Frontaal op de Heuvel is het in het oog springende appartementencomplex gerealiseerd.