­

Amalialaantje
Bosschenhoofd

Amalialaantje

Op een unieke locatie in Bosschenhoofd zijn acht prachtige woningen aan een sfeervol hofje gerealiseerd. Het plan kenmerkt zich door haar bijzondere architectuur en ruim opgezette percelen.

Sfeer
De stijlvolle, landelijke uitstraling is met zorg gekozen en past uitstekend bij het sfeervolle woonhofje. De ruime woningen liggen zeer gunstig aan de rand van Bosschenhoofd met een vrij uitzicht op buurdorpje Zegge.
De architectuur van de woningen springt direct in het oog. De kenmerkende detailleringen en goed gekozen materialen sluiten perfect aan bij de individualistische opzet van de woningen. Het plan is met woningen tot liefst 695 m³ en percelen van bijna 450 m² zeer ruim te noemen.

Indeling
Bij het betreden van de woning valt meteen de statige, ruime entree op. De royale woonkamer, keuken en ruim opgezette eethoek sluiten prima aan bij deze entree. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen en een royale badkamer met een bad, douche, toilet en wastafel. Enkele woningen beschikken zelfs nog over een tweede verdieping. Dankzij de vaste trap kan ook deze zolder maximaal benut worden.