­

St. Jakobsschelp
Bergen op Zoom

St. Jakobsschelp

In samenwerking met ontwikkelaar Sustay en architectenburo JMW heeft Maas-Jacobs twee toonaangevende appartementencomplexen in nieuwbouwwijk De Markiezaten te Bergen op Zoom gerealiseerd.

 

Het plan
Het totale plan bestaat uit twee naastgelegen appartementencomplexen welke in totaal ruimte bieden aan 56 appartementen. Daarvan zullen 20 koopappartementen, verdeeld over drie verschillende typen, gerealiseerd worden in een gebouw met drie bouwlagen. De typen variëren in een woonoppervlak van circa 87 tot 99 m2 en bieden een buitenruimte op het westen, met prachtig uitzicht over het water. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living vanaf 45m2, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, royale (hoofd)slaapkamer en een grote glazen pui in de gevel.

De overige 36 appartementen zullen door Sustay in de huursector worden aangeboden. Daarnaast zal het aangelegen openbare gebied in overleg met gemeente geheel nieuw aangelegd worden.

De ligging
Project Sint Jakobsschelp is uitstekend gelegen in de nieuwbouwwijk Markiezaten. Naast de directe ligging aan het water bent u zo op een van de sportvelden, doet u een boodschap om de hoek of brengt u uw kinderen naar een van de nabijgelegen scholen. Komt u liever even tot rust? Met een wandeling langs het Markiezaatsmeer haalt u zo een frisse neus. Kortom, in plan Sint Jakobsschelp zit u goed!