­

Post
Breda

Post Breda

In hartje Breda wordt het iconische voormalig postkantoor (KPN telecom) getransformeerd naar het multifunctionele POST Breda. De verscheidenheid is ongekend. En dat zowel in het nieuw te bouwen bouwdeel met onder andere 46 koopappartementen als het bestaande te renoveren bouwdeel met 32 appartementen in het bestaande gebouw, met de allure van onder andere het authentieke trappenhuis. Wat je keuze ook wordt, een mooier appartement ga in het hart van Breda niet vinden. POST Breda ademt in alles groen en straalt dat ook uit. De met groen begroeide pergola op de 5e en 6e verdieping en de diverse groene terrassen geven POST Breda een ongeëvenaarde uitstraling. In de plint komt ruimte voor verschillende commerciële functies zoals horeca, detailhandel en kantoren.

De toekomstige bewoners genieten van alle faciliteiten van de stad dichtbij. In hun eigen appartement genieten ze van rust en ruimte met de fraai ontworpen en klimaat adaptieve daktuin van liefst 900m². Voor mensen die op zoek zijn naar een unieke woning met geschiedenis en allure in een dynamische woonomgeving is POST Breda de aangewezen plek.

Interesse?

Hoogwaardige architectuur

Het ontwerp is in handen van Bedaux de Brouwer architecten. Het bureau mixt hoogwaardige architectuur, behoud van het historische karakter met het comfort van deze tijd. De eigen typologie van het unieke bastion wordt versterkt in de nieuwbouw. De delen zijn onderscheidend, maar vormen wel een eenheid. MTD Landschapsarchitecten tekent voor het ontwerp van de unieke binnentuin met verschillende gebruikersfunctionaliteiten en de groene gevels.

POST Breda is een samenwerking tussen Maas-Jacobs Vastgoed en SDK Vastgoed (Volkerwessels onderneming).

De verkoop is reeds gestart en de bouw is inmiddels aangevangen!

Interesse?

Voor meer informatie kijk op:
www.postbreda.nl