­

Post
Breda

Post Breda

Wonen in een icoon: POST Breda

In hartje Breda wordt het iconische voormalig postkantoor (KPN telecom) getransformeerd naar een multifunctioneel gebouw. Een unieke plek om te wonen met veel aandacht voor groen en ontspanningsmogelijkheden. Het gebouw is een kolos van formaat op een strategische plek in het centrum. Binnen POST worden 32 transformatie, – en 85 nieuwbouw appartementen (waarvan 63 koopappartementen) gerealiseerd boven een levendige plint. In de plint komt ruimte voor verschillende commerciële functies zoals horeca, detailhandel en kantoren.

Interesse?

Dynamiek, rust en ruimte
De toekomstige bewoners genieten van alle faciliteiten van de stad dichtbij. In hun eigen appartement genieten ze van rust en ruimte met een groene oase op het binnendek van het gebouw. Onbezorgd wonen midden in het centrum. Voor mensen die op zoek zijn naar een unieke woning met geschiedenis en allure in een dynamische woonomgeving is POST Breda de aangewezen plek.

Hoogwaardige architectuur
Het ontwerp is in handen van Bedaux de Brouwer architecten. Het bureau mixt hoogwaardige architectuur, behoud van het historische karakter met het comfort van deze tijd. De eigen typologie van het unieke bastion wordt versterkt in de nieuwbouw. De delen zijn onderscheidend, maar vormen wel een eenheid. MTD Landschapsarchitecten tekent voor het ontwerp van de unieke binnentuin met verschillende gebruikersfunctionaliteiten en de groene gevels.

POST Breda is een samenwerking tussen Maas-Jacobs Vastgoed en SDK Vastgoed (Volkerwessels onderneming).

De verkoop start naar verwachting in het 3e kwartaal van ’22.

Interesse?

Voor meer informatie kijk op:
www.postbreda.nl