­

Kastanjelaan
Made

Kastanjelaan

Het project Kastanjelaan te Made bestaat uit 13 sfeervolle, grondgebonden woningen met riante percelen op de voormalige locatie van de “Pindafabriek”. Deze locatie, wat voorheen zelfs heidegebied was, is gunstig gelegen nabij het centrum van het gezellige Made. Hierdoor zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Naast deze vele voorzieningen die Made rijk is, zit u zo op de snelweg en bent u in slechts 15 minuten in Breda. Ook natuurgebied De Biesbosch ligt op steenworpafstand van de Kastanjelaan waardoor alle variatie mogelijk is in wonen, werken en recreatie.

De woningen in dit fraaie plan zijn efficiënt ingedeeld met de keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achtertuin. Door de vaste trap naar zolder geniet u optimaal van de beschikbare ruimte. De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn bovendien voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp en hebben daarom een EPC van 0.
Dit betekent dat uw woning de gebouwgebonden energie zelf opwekt en dus energieneutraal is. U bent met een duurzame woning aan de Kastanjelaan dus helemaal klaar voor de toekomst!