­

Doctor Keyzer
Goirle

Sinds kort in verkoop

Eind 2016 is project Doctor Keyzer in verkoop gekomen. Verkopende makelaar is Van de Water Makelaars uit Tilburg. Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt langs het kantoor aan de Bredaseweg 368 te Tilburg.

Er is nog één woning beschikbaar!

 

Interesse?

Wonen in een voormalige openluchtschool

In samenwerking met Bedaux de Brouwer architecten zal Maas-Jacobs de huidige ‘Openluchtschool’ transformeren naar zeven luxe en karakteristieke woningen in de groene omgeving aan de Dr. Keyzerlaan.

De huidige Openluchtschool uit 1958 is een van de belangrijkste ontwerpen uit het oeuvre van Jos Bedaux, grondlegger van Bedaux de Brouwer Architecten. Bij de transformatie naar de zeven woningen zal de bestaande verschijningsvorm zo veel mogelijk intact worden gelaten. De woningen bieden met oppervlaktes van circa 170 tot 205 m2 een zeer royaal woonprogramma. De woningen worden voorzien van een complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, ruime slaapkamer op de begane grond en minimaal twee slaapkamers op de verdieping.

Het project Doctor Keyzer is uitstekend gelegen in het rustige en groene villawijkje aan de Dr. Keyzerlaan. Nabij het dorpshart van Goirle, maar via de Tilburgseweg is het stadscentrum van Tilburg dichtbij. Zo bevinden voorzieningen als een basisschool, supermarkt, de bioscoop of horeca zich op fietsafstand.

Benieuwd naar dit bijzondere plan, of heeft u interesse? Informeer bij de makelaar of ga naar de website.

Interesse?

Interesse? Ga naar www.doctorkeyzer.com voor meer informatie of om u in te schrijven.