Over ons

Als organisatie hebben we een warme band met een sterk familiegevoel. Deze band delen we ook met onze vaste bouwpartners, opdrachtgevers én onze regio.

Ga naar de pagina
Maas-Jacobs

Ontwikkelaar

Met creativiteit en flexibiliteit ontwikkelen we met alle liefde complexe projecten van transformatie tot compleet nieuw. Samen met onze (bouw)partners gaan we geen uitdaging of innovatie uit de weg.

Ga naar de pagina
Maas-Jacobs

Bouwer

Met onze jarenlange ervaring en brede expertise garanderen we altijd hoogwaardige kwaliteit, korte lijnen en een strakke planning. Of het nu gaat om woningen, appartementencomplexen of innovatieve bouwmethoden zoals biobased bouwen. Wij pakken elke uitdaging aan.

Ga naar de pagina
Maas-Jacobs

Kunststof kozijnen

Duurzame kunststof kozijnen, perfect voor jouw huis of complete complexe projecten. Op maat gemaakt in eigen huis, passend bij elke stijl.

Maas-Jacobs

De Tuinderij

De Tuinderij is een nieuwbouwwijk aan de groene rand van Zundert, ontwikkeld en gebouwd door Maas-Jacobs. Het project biedt een diverse typologie van woningen, waaronder levensloopbestendige rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en bouwkavels, waardoor er voor iedere doelgroep een passend aanbod is.

  • StatusIn uitvoering
  • TypeProjectmatige woningbouw
  • TypeGebiedsontwikkeling
  • LocatieZundert

Innovatief en duurzaam wonen

In samenwerking met woningcorporatie Thuisvester worden in De Tuinderij zes biobased sociale huurwoningen gerealiseerd. Deze woningen worden gebouwd met natuurlijke en hernieuwbare materialen, zoals hout, kalkhennep en schapenwol, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en een lagere CO₂-uitstoot. Dit initiatief onderstreept de gezamenlijke inzet voor duurzaam en toekomstbestendig wonen.

Natuurinclusief ontwerp en waterbeheer

De Tuinderij onderscheidt zich door een natuurinclusief ontwerp, waarbij de wijk naadloos overgaat in de omliggende landschapszone. Deze zone fungeert niet alleen als recreatiegebied voor bewoners, maar speelt ook een cruciale rol in het waterbeheer. Regenwater uit de wijk wordt bovengronds afgevoerd naar deze landschapszone, waar het kan infiltreren en zo bijdraagt aan het voorkomen van wateroverlast. Deze aanpak bevordert de biodiversiteit en zorgt voor een duurzame leefomgeving.