­

Stage Werkvoorbereiding

Al jaren werken we graag samen met studenten. Voor de komende periode, vanaf eind januari 2023 hebben we nog een aantal stageplaatsen beschikbaar bij onze afdeling Werkvoorbereiding.

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs

Tijdens een meewerkstage krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en ontwikkelen in de bouwbranche. Je werkt aan opdrachten die in de praktijk daadwerkelijk gebruikt worden om diverse projecten voor te bereiden en de werkvoorbereiding de ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het resultaat van deze opdrachten is op korte termijn al te zien op de bouw zelf. Uiteraard kunnen de opdrachten gebruikt worden om schoolopdrachten af te ronden. Op die manier leer je veel in de praktijk en kan je (nog beter) te weten komen wat je in de toekomst wilt gaan doen. Je krijgt een vaste stagebegeleider op de afdeling toegewezen en je wordt door ons ook beoordeeld op je werkzaamheden en potenties. Je maakt echt onderdeel uit van een projectteam en gaat samenwerken met collega’s van allerlei afdelingen. Denk daarbij aan, Calculatie, Vastgoed, Planvoorbereiding en Kopersbegeleiding.

Ook is het mogelijk om een afstudeeronderzoek te doen. We bespreken dan samen met jou welke onderzoeken en welke vakgebieden interessant zijn.

Een afstudeeronderzoek is bijvoorbeeld mogelijk naar onderwerpen als WKB, veiligheidsladder, circulariteit en conceptueel bouwen.

Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wil weten!

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die graag een uitdagende stageplek wil waar je veel kan leren. We zien graag eigen initiatief en bieden jou de kans om je binnen je vakgebied te ontwikkelen. Je volgt een opleiding MBO of HBO, bijvoorbeeld Bouwkunde of Middenkaderfunctionaris Bouw.

 

Dit bieden wij jou:

  • Allereerst, een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend;
  • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel waar jij natuurlijk ook voor bent uitgenodigd;
  • Een goede stagevergoeding.

Veel collega’s die inmiddels al jaren bij ons werken, zijn ooit begonnen als stagiair. Dus wie weet start je bij ons je stage en ben je even later wel de nieuwste aanwinst van het team!

 

Kom jij leren bij Maas-Jacobs?
Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan via het formulier op deze pagina of door je cv en motivatie te mailen naar vacatures@maasjacobs.nl.

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met onze HR-collega’s Miranda en Charissa (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

 

Solliciteer direct

Solliciteer (verplicht)

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB