­

Stage op ons hoofdkantoor

Vanaf februari 2023 hebben we weer mogelijkheden voor meewerkstages en afstuderen.

 

Al jaren werken we graag samen met studenten. Ieder jaar hebben we meerdere stageplekken beschikbaar op verschillende MBO en HBO vakgebieden. Als stagiair kun je op bijna alle afdelingen stage lopen. Je kunt binnen kiezen voor de afdeling Vastgoed, Planvoorbereiding, Werkvoorbereiding of een commcerciële stage bij de verkoop van onze kunststof kozijnen. Iedere afdeling heeft een praktijkbegeleider.

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs

Tijdens een meewerkstage krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en ontwikkelen in de bouwbranche. Je werkt aan schoolopdrachten en ondersteunt de afdelingen met onder andere het tekenen van de kopers-plattegronden. Op die manier kom je te weten wat je in de toekomst wilt gaan doen. Je wordt door ons ook beoordeeld op je werkzaamheden en potenties.

Wij bieden je een prettige leer-werkomgeving bij een jong en enthousiast bedrijf. Als stagiair wordt je begeleid door één van onze collega’s en maak je echt onderdeel uit van een projectteam. Daarnaast ga je samenwerken met collega’s van allerlei afdelingen. Denk daarbij aan, Calculatie, Vastgoed, Planvoorbereiding en Kopersbegeleiding.

 

Ook is het mogelijk om een afstudeeronderzoek te doen. We bespreken dan samen met jou welke onderzoeken interessant zijn.

Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wil weten!

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die graag een uitdagende stageplek wil waar je veel kan leren. We zien graag eigen initiatief en bieden jou de kans om je binnen je vakgebied te ontwikkelen. Je volgt een opleiding MBO of HBO, bijvoorbeeld Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde, of Middenkaderfunctionaris Bouw, Sales en Marketing of Commerciële Economie.

 

Dit bieden wij jou:

  • Allereerst, een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend;
  • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Een goede stagevergoeding.

Veel collega’s die inmiddels al jaren bij ons werken, zijn ooit begonnen als stagiair. Dus wie weet start je bij ons je stage en ben je even later wel de nieuwe aanwinst van het team!

 

Kom jij leren bij Maas-Jacobs?
Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met onze HR-collega’s Miranda en Charissa (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

Solliciteer direct

Solliciteer (verplicht)
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB