­

Energiezuinige Kunststof Kozijnen

Wat vindt u belangrijk in uw woning? In de winter genieten van een knusse warmte en in de zomer van een verfrissende koelte. Een interieur dat volledig naar uw smaak is ingericht. Uzelf ’s avonds veilig voelen in uw eigen woning. Kortom, u wilt comfortabel kunnen leven in uw woning. Vandaag én morgen.

De energiezuinige kozijnen, ramen & deuren van Maas-Jacobs komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen!

Uniek

Super isolerende en energiezuinige kunststof kozijnen !

Zendow#neo Premium energiezuinige kunststof kozijnen overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Het passiefkozijn is gebaseerd op de toekomst, die volledig in het teken staat van duurzaam en passief bouwen, zoals de nul op de meter woningen.

De energiezuinige kozijnen zijn versterkt met volledig recycleerbare glasvezels en zijn voorzien van de unieke en innovatieve Linktrusion-technologie.
Deze methode isoleert vele malen beter dan staal, zoals gebruikt wordt in andere kunststof ramen en deuren. Het best isolerende kozijn behoudt haar vormvastheid volledig. Dankzij de innoverende isolatietechniek zijn de slanke profielen ook sterk genoeg om dubbel glas en/of zelfs driedubbel glas te dragen.

  • Superieure energieprestaties tot Uw 0,65 W/m²K.
  • Superieure thermische en geluidsisolatie.
  • Geschikt voor beglazing tot 54mm dik.
  • Weersbestendig, onderhoudsarm, energiezuinig en zéér duurzaam.

Voor meer info klik, extra energiezuinig kozijn.

Ruime keuze

Maas-Jacobs produceert en monteert al meer dan 30 jaar hoogwaardige kunststof kozijnen. Vakmanschap en ruime ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van Deceuninck zendow kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Met een ruime keuze uit kleuren en structuren, passend bij elk denkbare bouwstijl, bieden wij altijd een oplossing op maat.

Kwaliteit

De kunststof kozijnen worden in onze gemoderniseerde productiestraat volgens de KOMO-keur normen geproduceerd. Met onze VKG gecertificeerde monteurs monteren wij de kozijnen en toebehoren -onder het SKG-keurmerk en PKVW- vakkundig in zowel nieuwbouw als renovatiepanden.

Nieuwsgierig naar alle keuzes en mogelijkheden bij Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen? Wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide showroom.

Of maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs op 076 – 597 5200.

Bekijk ook onze vacature Kunststof Kozijnen Monteur en Productiemedewerker Kunststof Kozijnen!