Jij kan rekenen
op de mooiste
projecten.

Als Calculator Bouw bij Maas-Jacobs werk je niet alleen aan de mooiste projecten, je werkt samen met het leukste team aan projecten die altijd doorgaan. Met heel veel eigen inbreng en volop doorgroeimogelijkheden binnen onze mooie organisatie met een sterk familiegevoel.

Calculator bij
Maas-Jacobs

Als Calculator Bouw ben je vanaf het begin tot het einde verantwoordelijk voor het opstellen van ramingen en begrotingen voor zeer diverse projecten van een vrijstaande villa tot een binnenstedelijke transformatie. Jij kijkt vooruit, pakt kansen als je ze ziet en komt altijd voorbereid aan tafel bij je collega’s in een multidisciplinair bouwteam.

 

Je brengt financiële risico’s in kaart en bekijkt kansen en alternatieven. Daarnaast heb je goed contact met onderaannemers en leveranciers en kom je met een sluitend verhaal waarmee we de uitvoering met vertrouwen tegemoetzien. Verder heb je een MBO- of HBO Bouwkunde werk- en denkniveau met voldoende ervaring in soortgelijke functie.

Jij kan rekenen op:

  • Het gevoel van thuiskomen in een open, informele en collegiale sfeer
  • De zekerheid van meer dan voldoende werkvoorraad
  • Persoonlijke ontwikkeling met heel veel doorgroeimogelijkheden
  • De beste begeleiding door onze ervaren collega’s
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed salaris conform Cao Bouw & Infra
  • Daarnaast heb je ook nog eens 43 vakantiedagen én leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Team calculatie
rekent op jou

Bram | 12,5 jaar bij Maas-Jacobs
“Ik werk liever in een gezellig team, dan alleen met een rekenmachine.”

Marcel | 16 jaar bij Maas-Jacobs
“Als team zijn we betrokken bij de mooiste en meest uitdagende transformaties.”

Jeroen | 6 jaar bij Maas-Jacobs
“Mijn collega’s zijn als familie, ik kan altijd op ze rekenen.”

Roel | 5 jaar bij Maas-Jacobs
“Hier krijg je alle kansen om jezelf om te scholen tot calculator.”

Sollicitatie - CV + Motivatie (verplicht) - MJ wordt nog mooier

Maximum file size: 516MB

Maximum file size: 516MB


Van 13 juli t/m 11 augustus zijn we gesloten vanwege de bouwvakvakantie. Maar in die periode kan je ook zeker solliciteren! Op onze eerste werkdag, 12 augustus, gaan we dan meteen aan de slag met jouw sollicitatie en dan hoor je snel van ons. Mocht je vragen hebben over deze vacature, stuur ons dan gerust alvast een e-mail (vacatures@maasjacobs.nl), dan krijg je vanaf 12 augustus zo snel mogelijk een reactie van ons.

Jij kan rekenen
op een snel
antwoord.

Over Maas-Jacobs.

Als organisatie hebben we een warme band met een sterk familiegevoel. Deze band delen we ook met jou. Vanuit onze thuisbasis Zundert bouwen we niet alleen aan de mooiste en meest complexe projecten, wij bouwen ook aan onze relaties met mensen. We doen al meer dan 45 jaar simpelweg wat we beloven. We luisteren goed naar elkaar, begrijpen elkaar en gunnen elkaar iets. Zo komen we tot de beste resultaten en meest succesvolle samenwerkingen.

De kracht van onze groep zit in de ruim 200 bevlogen collega’s die het elke dag een beetje beter willen doen. Beter voor onze collega’s, beter voor onze vaste (bouw)partners en opdrachtgevers en beter voor onze regio. Ofwel beter voor elkaar. Bekijk al onze projecten op maasjacobs.nl