­

Vacature Voorman Timmerman

Kom werken bij de nr. 3 beste bouwer 2021 van Nederland!

Gezocht: Voorman Timmerman Bouwservice

 

Ben jij zelfstandig, hou je goed overzicht en weet je van aanpakken? Ben jij goed in het aansturen van jouw teams, maar steek je ook graag zelf je handen uit de mouwen? Lees dan vooral verder…

 

Ter uitbreiding van ons team van Maas-Jacobs Bouwservice zijn we op zoek naar een Voorman Timmerman, voor 40 uur per week.

 

Wie zijn wij?

Maas-Jacobs, een veelzijdige, creatieve bouwer uit Zundert, is al 45 jaar actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten woning- en utiliteitsprojecten. Maas-Jacobs Bouwservice is een belangrijk onderdeel binnen het Bouwbedrijf. Iedere dag werken er ca. 15 enthousiaste eigen allround vaklieden aan transformaties, renovaties en/of uitbreidingen. Van het uitgraven van een fundering, metselen van muren, het zelf smeren van afwerkvloeren tot alle voorkomende timmerwerken. Niets gaan zij uit de weg.

 

Wat doe jij?

Als Voorman Timmerman heb je een uitdagende en veelzijdige functie. Je werkt op verschillende bouwlocaties in de regio aan alle voorkomende timmerwerkzaamheden waarbij buiten het vakkundig timmerwerk ook het aansturen van eigen personeel, onderaannemers en leveranciers tot jouw werkzaamheden hoort. Je hebt dagelijks nauw contact met opdrachtgevers en klanten over de gang van zaken van jouw bouwproject.

De werkzaamheden zijn erg variërend, van een klemmende deur tot de bouw van een vrijstaande woning. Je werkt ook bij onze vaste opdrachtgevers voor servicewerkzaamheden en uitbreidingen van onder andere bedrijfshallen en kantines. Dat is zo leuk aan jouw baan, afwisselend en gevarieerd!

 

Wie ben jij?

 • Een ervaren timmerman met organisatorisch vermogen;
 • VMBO/MBO niveau, Timmerman I;
 • communicatief vaardig;
 • goede leidinggevende capaciteiten;
 • klantgericht;
 • goed in het houden van overzicht, zowel op het gebied van planning als financieel;
 • en je hecht net als wij veel waarde aan collegialiteit, kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Dit bieden wij jou:

 • Een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
 • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform Cao Bouw & Infra.

 

Kies jij voor Maas-Jacobs?
Zie jij het al helemaal voor je om deze functie te gaan vervullen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

 

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met Miranda of Charissa van de Afdeling Personeelszaken (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

 

Voor een overzicht van onze openstaande vacatures ga je naar www.werkenbijmaasjacobs.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB