­

Gezocht: Technisch Tekenaar

Kom werken bij de nr. 3 beste bouwer 2021 van Nederland!

 

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Technisch Tekenaar voor de plattegronden van nieuwbouwhuizen

 

Wil jij aan de slag in een professioneel en gezellig bouwbedrijf waar je je meteen thuis voelt? Lees dan vooral even verder en neem contact op met ons…

 

Ervaring is mooi meegenomen, maar enthousiasme en de wil om te leren vinden wij nog veel belangrijker! Wij leren jou graag de fijne kneepjes van het vak.

 

Wie zijn wij?

Maas-Jacobs, een veelzijdige, creatieve bouwer uit Zundert, is al 45 jaar actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten. Bij ons voel je je meteen thuis! We houden van korte lijntjes en er heerst een professionele, gezellige en persoonlijke sfeer.

 

Wat doe jij?

Dagelijks worden nieuwbouwwoningen verkocht en de kopers van de woningen maken keuzes zoals een uitbouw, inrichting van de keuken, lichtpunten en stopcontacten. Daarvoor worden plattegronden getekend in AutoCAD. En daar komt jouw werk als tekenaar om de hoek kijken.

  • Je gaat aan de slag met het tekenwerk van diversen nieuwbouwontwikkelingen of transformatieprojecten en past deze zodanig aan dat er een overzichtelijke plattegrond per woning en per verdieping ontstaat;
  • Als de koper van de woning keuzes heeft gemaakt over bijvoorbeeld de keuken en extra stopcontacten, dan ga jij weer aan de slag om die keuzes goed in de plattegrond te verwerken.

De input voor jouw werk komt van de collega’s van de Kopersbegeleiding en daar heb je dus veel contact mee. Je houdt deadlines goed in de gaten en stelt prioriteiten zodat de plattegronden op tijd af zijn voor bijvoorbeeld een informatieavond voor de kopers. Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de kopers wensen naar een duidelijk leesbare tekening. Jouw werk levert echt resultaat op en is een belangrijke schakel tussen het ontwerp en de bouw van een woning. Je hebt vrij snel en direct impact op diverse mooie projecten.

 

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en wil graag leren. Je vind het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en maakt het werk graag eigen. Je bent sociaal en staat klaar voor je collega’s.

Je werkt nauwkeurig en bent proactief. Gerichte ervaring door bijvoorbeeld een opleiding Bouwkunde of ervaring met AutoCAD is mooi meegenomen. Als je dat niet hebt, dan willen wij het jou graag leren. Je hebt in ieder geval interesse in technische bouwtekeningen, want dat wordt in deze functie natuurlijk helemaal jouw ding.

 

Dit bieden wij jou:

  • Een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Het aantal uur per week is bespreekbaar;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform Cao Bouw & Infra.

 

Kies jij voor Maas-Jacobs?
Zie jij het al helemaal voor je om deze functie te gaan vervullen? Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteren kan door gewoon even met ons te bellen of door je cv en motivatie vóór 23 mei te mailen naar vacatures@maasjacobs.nl.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Bel gerust met Miranda of Charissa van onze afdeling Personeelszaken voor meer info en de procedure. Telefoonnummer: 076-5975200.

 

Voor een overzicht van onze openstaande vacatures ga je naar www.werkenbijmaasjacobs.nl.

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB