Opzoek naar nieuwbouw? Werken bij Maas-Jacobs
­

Vacature Projectontwikkelaar Vastgoed | Maas-Jacobs | West-Brabant

Ben jij een ondernemende ontwikkelaar die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag werken in een betrokken familiebedrijf dat spraakmakende projecten realiseert?

Is het realiseren van projecten met lef, creativiteit en kwaliteit jou op het lijf geschreven? 

 

Dan past de functie van Projectontwikkelaar bij Maas-Jacobs Vastgoed bij jou!

 

Wie zijn wij?

Maas-Jacobs Groep is een veelzijdige, groeiende en creatieve ontwikkelende bouwer uit Zundert die voornamelijk actief is in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten waarbij kwaliteit, lef en creativiteit een grote rol spelen.

Maas-Jacobs Vastgoed speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen en realiseren van toekomstbestendige, duurzame woongebieden waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Met deze projecten willen we Zuidwest Nederland mooier en dynamischer maken. In onze orderportefeuille zoeken we naar een juiste balans tussen aantrekkelijke nieuwbouwlocaties én uitdagende, binnenstedelijke herbestemmingslocaties. Een greep uit onze projecten vind je op www.maasjacobs.nl.

 

Waar bestaat de functie uit?

Voor onze spraakmakende projecten – zowel nieuwbouw als herbestemming – draag je verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkelproces; van haalbaarheidsstudies en bestemmingsplanwijzigingen tot ontwerp en verkoop. Je verzorgt zowel financiële- als ruimtelijke haalbaarheidsstudies en coördineert de daarbij horende omgevingsdialogen. Je bent de spin in het web in overleg met adviseurs, architecten, gemeenten, makelaars, notarissen en uiteraard je collega’s van ons eigen bouwbedrijf. Je draagt zorg voor de planning, budgettering en proces- en kostenbewaking. Zo draag jij een steentje bij aan het nóg mooier maken van de regio en het verbeteren van het woon- en leefklimaat.

 

Wie zoeken wij?

Een creatieve, ondernemende ontwikkelaar die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau en – bij voorkeur – 5 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over communicatieve vaardigheden en hebt in het bijzonder kennis van het besluitvormingsproces en procedures binnen de overheid.

 

Wat levert het je – buiten een uitdagende functie – op:

  • Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing;
  • Een hecht, jong en gezellig ontwikkelteam van professionele collega’s;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in het totale ontwikkeltraject;
  • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren?

Spreekt dit je aan en ben je ervan overtuigd dat je de juiste persoon bent om onze organisatie te komen versterken, solliciteer dan voor 15 oktober a.s. middels het formulier op deze pagina of mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Adrie van Duuren, Hoofd Vastgoed.

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB