Opzoek naar nieuwbouw? Werken bij Maas-Jacobs
­

Vacature Communicatie- en marketingprofessional

Maas-Jacobs is op zoek naar een ondernemende, proactieve en gepassioneerde communicatie- en marketingprofessional voor 24-32 uur per week.

 

Wil jij de communicatie en marketing van Maas-Jacobs naar een hoger plan tillen? Wil je je graag bezig houden met de promotie van onze projecten, het positioneren van Maas-Jacobs als aantrekkelijke werkgever en het op de kaart zetten van ons mooie familiebedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag op ons kantoor in Zundert met een kop vers gezette koffie. Samen met de projectontwikkelaars van het KPN-gebouw in Breda heb je een afspraak met een reclamebureau. Jullie krijgen – op basis van de eerder door jou opgestelde briefing – een concept voor de verkoop van de appartementen voorgelegd.

Daarna heb je een meeting met de HR-adviseurs: jullie werken samen een social media plan uit om Maas-Jacobs als aantrekkelijke werkgever te positioneren. Voor de middag knal je nog even een nieuwe video van onze kopersmiddag van de Markiezaten in Bergen op Zoom online.

Om 12.30 uur is het tijd voor je welverdiende lunch! Na een heerlijke wandeling met collega’s ga je weer aan de slag met een kwaliteitscheck van onze website.

Je vraagt collega’s van kunststof kozijnen om nieuwe content, waar jij uiteraard nog een redactieslag overheen doet. Daarna heb je een afspraak met onze directeur om samen zijn speech voor een relatiedag voor te bereiden.

Je gaat vervolgens door naar onze kopersbegeleiders van het bouwbedrijf: samen bespreken jullie de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek en wat er beter kan.

Tot slot rijd je nog even langs de Houtmarkt in Breda: samen met een marketing- en eventbureau werk je een concept uit voor de promotie van het winkelgebied.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent breed georiënteerd en vindt het leuk om je werkdag af te wisselen tussen onder andere marketing, corporate communicatie, contentmanagement, PR, interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Je bent proactief en weet je in no time een nieuwe functie eigen te maken;
 • Je bent sterk in strategie en tactiek, maar ook bereid de handen uit de mouwen te steken;
 • Je kunt goed samenwerken met verschillende collega’s van verschillende afdelingen en je bent ervan overtuigd dat je door samen te werken betere resultaten kunt behalen;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van communicatie-, marketing- en eventbureaus;
 • Je hebt mimimaal HBO werk- en denkniveau en 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • We zoeken iemand voor 24 tot 32 uur per week. Omdat het om een nieuwe functie gaat, stemmen we graag in overleg met jou af waar je op wilt focussen in de functie en hoeveel uur daar bij past.

 

Wat bieden we jou?

 • Een brede, nieuwe functie die je naar eigen ideeën en inzichten kunt vormgeven;
 • Werken met korte lijnen in een informele en collegiale sfeer;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een marktconform goed salaris (afhankelijk van ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Kom jij ons team versterken? Solliciteer uiterlijk 31 oktober via het formulier op deze pagina of mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

Heb je nog vragen? Neem daarvoor gerust contact op met Miranda of Charissa van de Afdeling Personeelszaken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-5975200 of via de mail op vacatures@maasjacobs.nl

 

Over ons

Maas-Jacobs is een veelzijdige, groeiende en creatieve ontwikkelende bouwer uit Zundert die voornamelijk actief is in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote woning- en utiliteitsprojecten.

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB