Opzoek naar nieuwbouw? Werken bij Maas-Jacobs
­

Vacature Calculator-Werkvoorbereider Maas-Jacobs Bouwservice

We gaan ons team uitbreiden! Ben jij de Calculator-Werkvoorbereider die wij zoeken?

Maas-Jacobs is een veelzijdige, creatieve ontwikkelende bouwer uit Zundert die voornamelijk actief is in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (kleine en middel) grote projecten. Waarbij kwaliteit, lef en creativiteit een grote rol spelen. Maas-Jacobs Bouwbedrijf is actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. De projectomvang van de projecten varieert van enkele woningen tot complete gebiedsontwikkelingen in binnenstedelijke locaties of uitbreidingslocaties.

 

Wat houdt deze functie is?

Je wordt de nieuwe collega van een jong team van reeds vier collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor diverse kleinere bouwprojecten, van calculatie en voorbereiding tot de oplevering binnen de gestelde planning. Denk daarbij aan nieuwbouw, verbouw of transformatie van een woning of bijvoorbeeld huisartsenpraktijk. Het werk is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Je werkt voornamelijk op kantoor maar bent ook regelmatig te vinden op de bouwplaatsen. Je werkt samen met directe collega’s op kantoor en op de bouw, zoals de uitvoerders. Daarnaast heb je overleggen met klanten en samenwerkingspartners.

 

Je takenpakket bestaat verder onder andere uit:

  • Het lezen van tekeningen en het opstellen van begrotingen;
  • Ondersteuning van projectleider en uitvoerder op bouwprojecten;
  • (Mede) bewaken van planning, kwaliteit en budget;
  • Verzorgen van de selectie en voorbereiding voor de inkoop;
  • Creëren van een dossier van het bouwproces;
  • Ondersteuning bij het maken van interne financiële verslaglegging en resultaatprognoses;
  • Deelnemen en notuleren van werkbesprekingen en bouwvergaderingen;
  • Omgaan met en benaderen van klanten en opdrachtgevers.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO- of HBO opleiding Bouwkunde of voldoende ervaring in een soortgelijke functie. Je bent kwaliteitsgericht, flexibel en praktisch ingesteld. Je kan goed zelfstandig, maar ook samen met collega’s werken en je bent accuraat en communicatief vaardig.

 

Dit bieden wij jou

Je komt te werken in een professionele, gezellige en levendige werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng in een zelfstandige en veelzijdige functie. We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer. Je voelt je meteen thuis!

We starten met een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar en hebt daarbij uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).

 

Solliciteren?

Spreekt dit je aan en ben je ervan overtuigd dat je de juiste persoon bent om onze organisatie te komen versterken? Mail dan voor vrijdag 28 januari a.s. je CV en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl. Solliciteren kan ook via het formulier op deze pagina.

Voor vragen mag je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 076-5975200 of via de mail op vacatures@maasjacobs.nl. Je mag dan vragen naar Charissa of Miranda van de Afdeling Personeelszaken.

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB