­

Stage MBO of HBO, Commercieel, Marketing en Sales

Ben jij een MBO of HBO student richting Commerciële Economie of bijvoorbeeld Sales en Marketing? En ga je in september stagelopen? Dat kan bij ons!

Wij werken al jaren heel graag samen met studenten en hebben vanaf september nog één stageplaats beschikbaar voor een MBO of HBO student op onze Verkoop afdeling van de kunststof kozijnen!

Ben jij een student die van aanpakken weet en wil je jouw stage graag lopen bij een ambitieus bouwbedrijf? Neem dan contact op met Miranda of Charissa van de afdeling Personeelszaken via 076-5975200 of vacatures@maasjacobs.nl

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs

Tijdens een meeloopstage krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en ontwikkelen in de bouwbranche. Wij bieden je een prettige leer-werkomgeving bij een jong en enthousiast bedrijf. Als stagiair wordt je begeleid door één van onze Verkoopadviseurs en maak je onderdeel uit van het team. Denk aan veelvoorkomende werkzaamheden als brochure en offerteaanvragen, het uitwerken van offertes, vragen beantwoorden en samen met een Verkoopadviseur ontvangen van klanten in onze showroom.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die graag een uitdagende stageplek wil waar je veel kan leren. We zien graag eigen initiatief en bieden jou de kans om je binnen je vakgebied te ontwikkelen. Je volgt een opleiding MBO of HBO, bijvoorbeeld Commcerciële Economie of Sales en Marketing.

 

Over ons

Maas-Jacobs Groep, een veelzijdige, creatieve bouwer uit Zundert, is al 45 jaar actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten woning- en utiliteitsprojecten. Al sinds begin jaren 80 realiseert Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV, onderdeel van de groep, vele projecten. Vakmanschap en ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Maas-Jacobs Kunststof kozijnen heeft zich naast de projectmatige markt tevens gespecialiseerd op de particuliere kunststof kozijnen markt.

 

Kies jij voor Maas-Jacobs?

Neem dan snel contact met ons op door even te bellen naar 076-5975200 (vraag naar Miranda of Charissa van de afdeling Personeelszaken) of door je cv en motivatie te mailen naar vacatures@maasjacobs.nl

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB