Op zoek naar nieuwbouw?
­

Projectleider Bouw

Maas-Jacobs is een veelzijdige, creatieve ontwikkelende bouwer uit Zundert die voornamelijk actief is in Zuid West Nederland. Met zo’n 185 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten. Waarbij kwaliteit, lef en creativiteit een grote rol spelen. Maas-Jacobs Bouwbedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. De projectomvang van de projecten varieert van enkele woningen tot complete gebiedsontwikkelingen in binnenstedelijke locaties of uitbreidingslocaties.

Functie:
In de functie van Projectleider Bouw ben je eindverantwoordelijk voor de algemene aansturing van diverse bouwprojecten, van voorbereiding tot oplevering binnen de gestelde planning.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers, gemeentelijke- en provinciale instanties, adviesbureaus, leveranciers etc.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Algemene aansturing van het project / projecten;
 • Het realiseren van een project binnen de daarvoor gestelde planning;
 • Het realiseren van een project binnen de aangenomen prijs;
 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers, gemeentelijke- en provinciale instanties, adviesbureaus, leveranciers etc.
 • Leiding geven aan het bouwteam inclusief onderaannemers en leveranciers;
 • Leiden van bouwvergaderingen en bijwonen van werkbesprekingen;
 • Het verzorgen en onderhouden van bouwplannen;
 • Het opstellen van werk- en personeelsplanningen en manurenbegrotingen;
 • Het voeren van prijsonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers;
 • Het in de werkvoorbereiding en uitvoering rekening houden met Veiligheids-, gezondheids- en milieuaspecten;
 • Alle werkzaamheden die in het belang zijn voor de organisatie.

Profiel:
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met  ten minste 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent kwaliteitsgericht, resultaatgericht en oplossingsgericht ingesteld. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een out-of-the-box denker, een absolute teamplayer en weet externe partijen aan je te binden.

Wij bieden:
Je komt te werken in een zeer dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng in een zelfstandige veelzijdige functie. De organisatie heeft zeer korte lijnen, een informele werkcultuur en een collegiale sfeer. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie op basis van een 40 uren contract.

Solliciteren?
Spreekt dit je aan en ben je ervan overtuigd dat je de juiste persoon bent om onze organisatie te komen versterken mail dan je CV en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.