­

Commerciële meewerkstage

Vanaf half augustus 2023 hebben we weer een stageplek beschikbaar bij de afdeling verkoop van onze Kunststof Kozijnen!

 

Altijd al benieuwd geweest naar de kracht achter sales? Dan is dit de kans om je sales skills te ontwikkelen!

 

Jouw stage bij Maas-Jacobs
Tijdens de uitdagende en leerzame stage, ga je samen met onze Verkoopadviseurs aan de slag en word je meegenomen in het hele verkoopproces van kunststof kozijnen. Zo krijg je de mogelijkheid om je te oriënteren en ontwikkelen in de sales. Vanaf de aanvraag van een brochure tot het klantenbezoek in onze showroom en uiteindelijk de verkoop.

Wij bieden je een prettige leer-werkomgeving bij een jong en enthousiast bedrijf. Als stagiair wordt je begeleid door één van onze collega’s en maak je echt onderdeel uit van een salesteam. Solliciteer via het formulier op deze pagina en we nemen snel contact met je op!

 

Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen

Al sinds begin jaren 80 realiseert Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV, onderdeel van de groep, vele projecten. Vakmanschap en ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Maas-Jacobs Kunststof kozijnen produceert de kozijnen zelf en heeft zich naast de projectmatige markt tevens gespecialiseerd op de particuliere kunststof kozijnen markt.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die graag een uitdagende stageplek wil waar je veel kan leren. We zien graag eigen initiatief en bieden jou de kans om je binnen je vakgebied te ontwikkelen. Je volgt een MBO of HBO commerciële opleiding.

 

Dit bieden wij jou:

  • Allereerst, een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Je kan bij ons veel leren en jezelf ontwikkelen. De mogelijkheden zijn uiteenlopend;
  • Leuke bedrijfsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Een goede stagevergoeding.

Veel collega’s die inmiddels al jaren bij ons werken, zijn ooit begonnen als stagiair. Dus wie weet start je bij ons je stage en ben je even later wel de nieuwe aanwinst van het team!

 

Kom jij leren bij Maas-Jacobs?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl.

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met onze HR-collega’s Miranda en Charissa (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

Solliciteer direct

Solliciteer (verplicht)
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB