Opzoek naar nieuwbouw? Werken bij Maas-Jacobs
­

Kunststof Kozijnen Monteur | Maas-Jacobs | West-Brabant

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega monteurs! Vanwege de sterk groeiende vraag naar kunststof kozijnen, ramen en deuren breiden wij ons team van monteurs uit.

 

Weet jij van aanpakken en wil je onderdeel zijn van een mooi familiebedrijf met leuke collega’s? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Jouw werkdag als Monteur Kunststof Kozijnen

Je start jouw dag met collega’s om 07:30 uur op locatie bij de klant. Jullie beginnen met een bakje koffie en neemt de werkzaamheden van die dag door. Daarna ga je aan de slag. Jullie leggen de spullen klaar en zetten indien nodig een steiger op. Het bestaande kozijn wordt uitgezaagd en gedemonteerd. Om 09:00 uur nemen jullie een koffie pauze en daarna gaan jullie weer verder met het plaatsen van het nieuwe kozijn. Om 12:30 uur is het tijd voor de welverdiende lunch. In de middag werken jullie door aan de montage. Tussendoor komt de klant een keer kijken hoe het gaat en laat jij zien hoe ver jullie zijn met de werkzaamheden. Aan het einde van de werkdag om 16:15 uur wordt alles netjes opgeruimd en leveren jullie de nieuwe kozijnen op. Dan zit de werkdag erop met weer een tevreden klant!

 

“De onderlinge sfeer op de bouw en de dankbaarheid van de klant zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mij werk ga”
Serge – Monteur Kunststof Kozijnen

 

Wie ben jij?

  • Je hebt twee rechterhanden en bent een echte aanpakker;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het monteren van (kunststof) kozijnen maar het is vooral erg belangrijk dat je wilt leren;
  • Je bent betrokken en werkt graag op locatie bij klanten;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hecht net als wij veel waarde aan collegialiteit, kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Dit bieden wij jou

  • Een fijne, informele en collegiale werkomgeving waarin er ruimte is voor eigen inbreng;
  • De gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Je krijgt een markconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over ons

Maas-Jacobs produceert en monteert al meer dan 40 jaar hoogwaardige kunststof kozijnen. We zijn een veelzijdige, creatieve ontwikkelende bouwer en kunststof kozijnen fabrikant uit Zundert en zijn voornamelijk actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers in dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten. Kwaliteit, lef en creativiteit spelen een grote rol. Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen heeft zich naast de projectmatige markt ook gespecialiseerd in de particuliere kunststof kozijnen markt.

 

Kom jij ons team versterken?

Wij komen graag met jou in contact. Je kan ons bereiken via de mail (vacatures@maasjacobs.nl) of telefonisch (076-5975200) en vraag dan naar Miranda of Charissa van de Afdeling Personeelszaken.

Wil je meteen solliciteren? Dan ontvangen we graag jouw cv met korte motivatie. Dat kan via het formulier aan de rechterkant op deze pagina maar je mag ook mailen naar vacatures@maasjacobs.nl.

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB