­

Gezocht: Monteur Kunststof Kozijnen

Kom werken bij de nr.3 beste bouwer 2021 van Nederland!

Vanwege de sterk groeiende vraag naar kunststof kozijnen, ramen en deuren breiden wij ons team van monteurs uit.

Weet jij van aanpakken en wil je onderdeel zijn van een mooi familiebedrijf met leuke collega’s? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Jouw werkdag als Monteur Kunststof Kozijnen

Je start jouw dag met collega’s om 07:30 uur op locatie bij de klant. Jullie beginnen met een bakje koffie en neemt de werkzaamheden van die dag door. Daarna ga je aan de slag. Jullie leggen de spullen klaar en zetten indien nodig een steiger op. Het bestaande kozijn wordt uitgezaagd en gedemonteerd. Om 09:00 uur nemen jullie een koffie pauze en daarna gaan jullie weer verder met het plaatsen van het nieuwe kozijn. Om 12:30 uur is het tijd voor de welverdiende lunch. In de middag werken jullie door aan de montage. Tussendoor komt de klant een keer kijken hoe het gaat en laat jij zien hoe ver jullie zijn met de werkzaamheden. Aan het einde van de werkdag om 16:15 uur wordt alles netjes opgeruimd en leveren jullie de nieuwe kozijnen op. Dan zit de werkdag erop met weer een tevreden klant!

 

“De onderlinge sfeer op de bouw en de dankbaarheid van de klant zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mij werk ga”
Serge – Monteur Kunststof Kozijnen

 

Wie ben jij?

  • Je hebt twee rechterhanden en bent een echte aanpakker;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het monteren van (kunststof) kozijnen maar het is vooral erg belangrijk dat je wilt leren;
  • Je bent betrokken en werkt graag op locatie bij klanten;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je hecht net als wij veel waarde aan collegialiteit, kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Dit bieden wij jou:

  • Een thuisgevoel! We zijn een familiebedrijf en dat merk je voornamelijk aan de open, informele en collegiale sfeer;
  • Een fijne, informele en collegiale werkomgeving waarin er ruimte is voor eigen inbreng;
  • De gelegenheid om te leren en je te ontwikkelen;
  • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform Cao Bouw & Infra.

 

Wie zijn wij?

Maas-Jacobs, een veelzijdige, creatieve bouwer uit Zundert, is al 45 jaar actief in Zuid West Nederland. Met zo’n 195 medewerkers actief binnen dit familiebedrijf werken wij dagelijks aan zeer diverse (middel)grote projecten woning- en utiliteitsprojecten. Al sinds begin jaren 80 realiseert Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen BV, onderdeel van de groep, vele projecten. Vakmanschap en ervaring maken de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren bijna onbeperkt. Maas-Jacobs Kunststof kozijnen heeft zich naast de projectmatige markt tevens gespecialiseerd op de particuliere kunststof kozijnen markt.

 

Kies jij voor Maas-Jacobs?

Zie jij het al helemaal voor je om deze functie te gaan vervullen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Mail je cv en motivatie naar vacatures@maasjacobs.nl

 

Wil je nog het een en ander weten of eerst eens kennismaken? Neem dan gerust contact op met Miranda of Charissa van de Afdeling Personeelszaken (vacatures@maasjacobs.nl of telefonisch op 076-5975200).

 

Voor een overzicht van onze openstaande vacatures ga je naar www.werkenbijmaasjacobs.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Solliciteer
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Maximale uploadgrootte: 67.11MB