Op zoek naar nieuwbouw?
­

Warandepark
Rijsbergen

Wonen in Warandepark

De ontwikkeling van nieuwbouw “Warandepark” in Rijsbergen gaat steeds meer vorm aannemen. Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van dit plan, zijn de hoekwoningen, tweekappers en kavels het vervolg op de ontwikkeling van deze nieuwe wijk. Het nieuwbouwplan kenmerkt zich door een grote variatie en herkenbare, populaire architectuur. Er is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit, met een ruim opgezette openbare ruimte en voldoende groen en parkeerplaatsen.
De kreet “voor ieder wat wils!” gaat zeker op voor Warandepark!

Interesse?

Rijsbergen koopwoningen

Met haar actieve verenigingsleven en sfeervolle dorpshart met uitgebreid winkelaanbod en gezellige eetgelegenheden en terrasjes, voorziet Rijsbergen in alle levensbehoeften. Met uitvalswegen richting Breda en Etten-Leur, liggen ook de stad en de grotere buurgemeente binnen handbereik.

Tweekapper
Aan de rand van Rijsbergen worden vier prachtige woningen gerealiseerd op aantrekkelijke kavels, gunstig gelegen met de tuin op het zuidwesten.

De woningen worden uitgevoerd met mooie materialen en hoogwaardige detailleringen. Er is zo veel mogelijk gekozen voor onderhoudsarme materialen. Zo worden kunststof kozijnen toegepast, die in combinatie met de warme gevelsteen een chique plaatje vormen. Tevens wordt de dakgoot uitgevoerd in polyester, waardoor u ook daar geen schilderwerk aan heeft. Comfort en gemak in combinatie met mooie architectuur vormen de pijlers onder dit stijlvolle plan.

Vier woningen met veel opties
Uniek aan dit plan is de grote keuzevrijheid. De klant kiest een kavel naar voorkeur en één van de twee basiswoningen (type 1 of 2). Beide woningen kunnen vervolgens nóg verder naar eigen smaak en wens worden gecreëerd met sfeervolle opties zoals een erker, dakkapel of Frans balkon.

 

Hoekwoning

In dit mooie plan worden tevens een aantal rijwoningen gerealiseerd, waarvan nog enkele hoekwoningen beschikbaar zijn. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en een nette badkamer. Om de hoekwoning geheel naar wens te maken, kunnen verschillende opties gekozen worden.

 

Kavel

Interesse in een kavel in RIjsbergen?  Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Nieuwbouwplan Warandepark biedt u 4 woningen met veel opties. De woningen worden gerealiseerd op aantrekkelijke kavels, gunstig gelegen met de tuin op het zuidwesten van Rijsbergen.

Interesse?

Kijk op www.warandepark.nl voor meer informatie of volg Warandepark op Facebook.

Makelaar:
Van Hassel Makelaars o.g.
T 076 59 759 00
E og@vanhasselmakelaars.nl