Op zoek naar nieuwbouw?
­

Merelstraat
St. Willebrord

Wonen in het dorpshart van St. Willebrord

Het Emmausplein in St. Willebrord wordt omgetoverd tot aantrekkelijk woongebied met verschillende soorten voorzieningen. Aan dit plein worden onder andere 11 sfeervolle eengezinswoningen in een betaalbaar koopsegment gerealiseerd.

Interesse?

Plan Merelstraat is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop – en fietsafstand. Zo bevinden zich dagwinkels om de hoek, de cafés op steenworp afstand en pak je zo de fiets naar de sportvelden. Daarnaast heeft St. Willebrord een goede ontsluiting, waardoor je binnen no-time op de A58 richting steden als Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom zit. Bovendien ben je ook binnen het uur in Rotterdam of Antwerpen.

De sfeervolle eengezinswoningen beschikken over royale kavels vanaf ruim 141 m2, met een eigen berging in de achtertuin. Naast de fraaie uitstraling zijn de woningen functioneel ingedeeld. Dit vertaalt zich in een ruime begane grond met vrijheid van indeling en drie comfortabele slaapkamers op de eerste verdieping. De geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar een vrij in te delen zolder maken deze woning compleet.

Het plan wordt in 2 fasen gerealiseerd. De eerste fase, bestaande uit 6 woningen, wordt eind 2016 opgeleverd. Voor fase 2, bestaande uit 5 rijwoningen, zal begin 2017 worden gestart met de bouw. Van deze laatste fase is nog slechts 1 woning beschikbaar.

Interesse?

Heeft u interesse? Schrijf dan nu in op www.merelstraat.com of stuur een mail naar info@maasjacobs.nl