Op zoek naar nieuwbouw?
­

De Hoving
Etten-Leur

De Hoving

De Hoving is een ontwikkeling van Maas-Jacobs Vastgoed en Bouwbedrijf van Agtmaal, deze ontwikkeling van 38 woningen wordt gerealiseerd in de populaire wijk Schoenmakershoek te Etten-Leur. De ontwikkeling van nieuwbouw “De Hoving” in Etten-Leur gaat steeds meer vorm aannemen. Na de succesvolle verkoop van dit plan, zijnde 22 eengezinswoningen, 2 vrijstaande- en 14 tweekapwoningen, het vervolg op de ontwikkeling van deze redelijk nieuwe wijk. Het nieuwbouwplan kenmerkt zich door een grote variatie en herkenbare, populaire architectuur. Er is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit, met een ruim opgezette openbare ruimte en voldoende groen en parkeerplaatsen. Alle woningen zijn voorzien van warmtepompen.

Interesse?

Tweekappers- en vrijstaande woningen

De royale woonkamer, keuken en eethoek bieden diverse mogelijkheden om de begane grond naar eigen wens in te richten. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een royale badkamer. Bovendien vind je hier een vaste trap naar de ruime functionele zolder. De garage met eigen oprit geeft de woning extra kwaliteit en comfort.

Eengezinswoningen

De sfeervolle eengezinswoningen beschikken over royale kavels, met een eigen berging in de achtertuin. Naast de fraaie uitstraling zijn de woningen functioneel ingedeeld. Dir vertaalt zich in een ruime begane grond met vrijheid van indeling en drie comfortabele slaapkamers op de eerste verdieping. De geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar een vrij in te delen zolder maken deze woning compleet.

Uitstraling

De woning bestaan uit kwalitatief hoogwaardige materialen met een stijlvolle uitstraling en zijn allen voorzien van een warmtebron. Dit geeft het plan de allure die het verdient.

Interesse?

Kijk op www.dehoving.nl voor meer informatie of volg De Hoving op Facebook.