Op zoek naar nieuwbouw?
­

Annevillehof
Ulvenhout

Annevillehof

Annevillehof biedt een grote variatie aan woningtypes. Het nieuwbouwproject omvat appartementen in verschillende prijsklassen, patiowoningen met het complete woonprogramma gelijkvloers, grote tweekappers met tuinen op het zuiden en een statige vrijstaande woning.

 

Interesse?

Ondanks de gevarieerdheid, vormen de verschillende woningen met hun kenmerkende architectuur een prachtig geheel binnen het sfeervolle Ulvenhout.

Appartementen

Annevillehof biedt een grote variatie aan nieuwbouw appartementen. De appartementen zijn ruim opgezet en met de openslaande deuren worden de royale terrassen en balkons optimaal bij de woonruimte betrokken.

De appartementen bieden door de warme gevelstenen, onderhoudsvriendelijke materialen en hun luxe afwerking maximaal woongenot.

Patiowoningen

Annevillehof bestaat onder meer uit negen patiowoningen, alle patiowoningen hebben een eigen unieke indeling en eigen unieke kwaliteiten met patiotuinen tot 70 m2.

Kenmerkend aan dit type woning is dat ze allemaal een bad- en slaapkamer op de begane grond hebben, met daarnaast twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

Iedere patiowoning heeft een garage of berging en is voorzien van een eigen oprit.

Tweekappers

Boslust omvat twaalf tweekappers met een sfeervolle jaren ’30 uitstraling. Statige overstekken, elegante Franse balkons, gebakken dakpannen, een warme gevelsteen en functionele dakkapellen zijn de pijlers onder deze prachtige woningen.

Perceeloppervlaktes tot circa 210 m².

Iedere tweekapper heeft een ruime woonkamer en keuken van 45 m². Ze zijn geschikt voor een brede doelgroep dankzij de mogelijkheid tot vijf royale slaapkamers en de optie om de woonkamer uit te bouwen.

 

Vrijstaande woning

De entree tot het plan wordt gemarkeerd door een statige vrijstaande woning. Hoewel ontworpen met dezelfde architectonische elementen, maakt de licht en fris opgewerkte gevel deze woning uniek binnen het plan. De grote woonkamer met extra tv- of zithoek, de royale badkamer en grote slaapkamers en de mogelijkheid om de zolder in te vullen met twee extra slaapkamers maken van deze woning een uniek object!

 

Interesse?

Kijk op www.annevillehof.nlvoor meer informatie of volg Annevillehof op Facebook.