Particulier

Behaaglijk wonen
dankzij Kunststof kozijnen van Maas-Jacobs

Kunststof kozijnen zorgen er met hun hoge isolatiewaarde voor dat het altijd behaaglijk is in huis, terwijl de stookkosten beperkt worden. Kunststof kozijnen vragen nauwelijks onderhoud. Door de hoge UV-bestendigheid blijven de kozijnen kleurvast, ze zijn bestand tegen alle weeromstandigheden en hebben een lange levensduur. Zo kunt u jarenlang van uw kunststof kozijnen genieten. De kunststof kozijnen van Maas-Jacobs zijn bovendien erg veilig. De profielen worden standaard versterkt. Hierdoor bewaart de raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid, en is het profiel niet te forceren. De kunststof kozijnen van Maas-Jacobs zijn geschikt voor alle types veiligheidsbeslag en voor de meeste glasdiktes.

Maatwerk

Maas-Jacobs maakt alle soorten kozijnen, ramen en deuren op maat. Van authentieke paneeldeuren met houtlook tot een strakke schuifdeur van een enkel of dubbel draaikiepraam, tot ronde of zelfs driehoekige ramen. Alles is mogelijk.Daardoor passen de kunststof kozijnen van Maas-Jacobs altijd bij uw huis. Maak een keuze uit diverse soorten profielen, van modern tot landelijk of klassiek. Het profiel van uw keuze wordt geheel op

Voor elk huis een kunststof kozijn

Een goed geïsoleerd en veilig huis draagt bij aan een comfortabel leven op een fijne plek. Wij laten u thuis voelen bij Maas-Jacobs en in uw eigen huis, want onze adviseurs denken echt met u mee. Uw persoonlijke wensen zijn ons uitgangspunt. Door de ruime keuze in innovatieve kozijnen van Maas-Jacobs, is er altijd een stijl die bij uw woning past. We werken de kozijnen naar uw wensen af in onze eigen fabriek. Zo perfectioneren we onze hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren tot een uniek product dat naadloos aansluit bij uw woning.

Ramen

Deuren

Schuifpuien en tuindeuren

Overige producten

Vier praktijk voorbeelden